Her blir Liverpool-manageren hånet med fly-banner

Liverpool svarte med seier etter at supportere krevde Brendan Rodgers' avgang.

Brendan Rodgers ble hånet med dette banneret lørdag.
  • Nicholas Bergh

LIVERPOOL-QUEENS PARK RANGERS 2-1

Liverpool beseiret Queens Park Rangers med sifrene 2-1 lørdag.

Steven Gerrard ble matchvinner.

Det så ut som at veteranen, som spiller sin siste sesong i klubben, skulle bli den store synderen, da han misset et straffespark på stillingen 1-1 med ti minutter igjen.

Steven Gerrard skal forlate Liverpool i sommer, men fikk et nytt deilig øyeblikk i den røde drakten lørdag. Først bommet veteranen på straffe, før han ble matchvinner like før slutt.

Med tre minutter igjen dukket imidlertid Gerrard opp igjen, og stanget inn seiersmålet.– Det var en god heading. Ikke min beste, det var hodestøtet i mesterligafinalen (2005, da Liverpool vant). Det var tre viktige poeng, og vi må legge press på lagene over oss, sier Gerrard til BBC.

– Vi har én kamp igjen, og jeg håper å komme på scoringslista. Hvis dette var mitt siste mål på Anfield er det greit, men jeg gir ikke opp.

Før det hadde Leroy Fer utlignet for QPR, etter at Phillippe Coutinho hadde sendt vertene i ledelsen før pause.

Liverpool-seieren kommer på mange måter for sent. Fjerdeplasserte Manchester United kan utvide luken til Liverpool til syv poeng med seier over West Bromwich lørdag.

Allerede etter tapet for Hull i forrige serierunde tydet det meste på at Champions League-plassene er utenfor rekkevidde for storklubben.

Vil ha tilbake Benítez

Brendan Rodgers ledet laget til en oppløftende andreplass forrige sesong, mendenne sesongen må storklubben trolig nøye seg med en 5. plass. Det har fått enkelte av klubbens supportere til å miste tålmodigheten med Rodgers.

I sammenheng med lørdagens hjemmekamp mot Queens Park Rangers hadde en supportergruppe leid inn et fly, som fløy et banner med teksten «Rodgers ut, Rafa inn» over stadion.

«Rafa» er en henvisning til spanjolen Rafael Benítez, som ledet klubben til Champions League-trofeet i 2005.

Rafael Benítez ledet Liverpool til klubbens største triumf siden årtusenskiftet, Champions League-trofeet i 2005. Her gliser Benítez etter finaleseieren over AC Milan det året.

Liverpool-legenden Jamie Carragher, som til daglig jobber som ekspert for TV-kanalen Sky Sports, gikk ut mot flyaksjonen på sin Twitter-konto.— Skal til å dra til Anfield. Håper dette Rodgers-bannet som angivelig skal fly over stadion blir avlyst, for det er flau for klubben og fansen, skrev Carragher.

Les også

Her knuses Liverpools sesong

Ertet Moyes med banner

Bilder av banneret dukket opp i sosiale medier lørdag morgen, gjennom Twitter-kontoen #RodgersOut.

Kontoen publiserte et bilde av banneret med teksten «til de som trodde vi tullet om RodgersOut-banneret til i dag».

Dette er ikke første gang supportere bruker fly og bannere til å fremme budskap.

Forrige sesong leide Manchester United-supportere et fly for å transportere banneret «Wrong one — Moyes out» over Old Trafford under hjemmekampen mot Aston Villa i mars.

Manchester United-fans brukte også samme fremgangsmåte for å oppfordre klubben til å kjøpe tilbake Cristiano Ronaldo fra Real Madrid i september 2014.

Les også

Rodgers avfeide ryktene om Liverpool-avgang

Hevder Benítez er ledig på markedet

Denne gangen dreiet det seg altså om Rafael Benítez og Liverpool.

Rafael Benítez er for øyeblikket trener for den italienske storklubben Napoli, og har ledet klubben til semifinale i Europa League. Flere medier, deriblant Sky Sports og Daily Mail, har imidlertid skrevet at han kommer til å forlate Napoli i sommer.

Den spanske trenerprofilen forlot Liverpool etter den skuffende 2009/2010-sesongen, som endte med at Liverpool falt utenfor Champions League-plassene.

Etter den sesongen klarte ikke Liverpool å kjempe seg til en topp fire-plassering før Rodgers ledet dem dit forrige sesong. Nå mener altså enkelte supporter at Benítez på ny er riktig mann for Liverpool.