Fotball

Pedersen med sår lyske, sesongen over?

<p><strong>HAMAR:</strong> Godset-klare Marcus Pedersen (18) har antagelig spilt sin siste kamp for HamKam. For n'te gang denne sesongen er han skadd. Det åpner for Leonardo.</p>

*** Local Caption *** ENGASJERT: Marcus Pedersen, Arnar Førsund og Olivier Karekezi var alle veldig engasjert under skuddkonkurransen på Briskeby i går. Foto: Roger Synstad

  • Roger Synstad

Leonardo Foto: Roger Synstad

En sår lyske umuliggjorde fotballtrening i går. Brasilianske Leonardo blir Olivier Karekezis makker mot Lyn på Briskeby søndag

– Fryktelig sure

Det var etter onsdagstreningen Marcus Pedersen fikk problemer med en øm lyske. I går trente han alternativt på Espern. HamKams fysioterapeut Hans Noet har satt opp et program for Marcus, som ikke aner om han er ute for i år.

18-åringen, som skal spille for Godset neste sesong, har vært veldig skadeplaget de to siste sesongene:

– Det er ingen strekk. Lysken er sår. Jeg har hatt det før og må ta det med ro. Det har vært litt mye i det siste, sier Marcus.

Nå er spørsmålet om han skal trene alternativt for å bli klar til kampene mot Viking og Molde, eller om han skal ta det med ro og tenke mer på neste sesong.

– Hva mener din nye arbeidsgiver, Godset, du bør gjøre?

– Det har de ikke sagt noe om, sier Marcus, som ikke har hørt et negativt ord fra spillergruppa etter at han bestemte seg for Godset.

– Men ellers er folk fryktelig sure. Det hadde jeg regnet med.

Hadde ikke fått spille

Pedersen spilte fra start mot Stabæk og klarte seg stort sett bra i den kampen. Men etter det vi har grunn til å tro, hadde selv ikke en skadefri Marcus Pedersen fått spille fra start mot Lyn.

HA-sporten tror at brasilianske Leonardo blir Olivier Karekezis spissmakker mot Lyn.

– Pedersen har en skadd lyske. Han trente for fullt onsdag, men kjente det etter treninga.

Noe mer ville ikke Vegard Skogheim si om Pedersens nye skadesituasjon. Skogheim ledet torsdagstreningen fordi Arne Erlandsen var opptatt med trenerkurs i Oslo.

Ikke Abiodun

Leonardo da Silva spilte fra start, både mot Tromsø, Vålerenga og Fredrikstad uten den helt store suksessen. Han fikk mange spaltemillimeter etter nedskallingen av Abgar Barsom mot FFK og måtte pent stå over kampene mot Aalesund og Rosenborg. Alt tyder på at han blir foretrukket mot Lyn i stedet for Oluwasegun Abiodun, som har hatt en skadepreget sesong og som bare har scoret en gang.

PS! Foruten Marcus Pedersen, manglet Pål Strand (sjuk), Srdjan Urosevic, Jan Michaelsen og Håkan Malmström da HamKam trente på Stadion i går.

Les også

  1. Venter på trekning

  2. Slik tar Stabæk gull

  3. Tror HamKam rykker ned

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt11003033
2Viking11003123
3Molde11002023
4Rosenborg10101101
4Vålerenga10101101
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien