Fotball

Guardiola: - Virker som Real Madrid tror de har vunnet

Ordkrigen før returmøtet mellom Bayern München og Real Madrid har begynt.

GIGANTDUELL: Pep Guardiolas Bayern München og Carlo Ancelottis Real Madrid møtes til kamp på Allianz Arena i München 20.45 i kveld.
  • Fredrik Saltbones

Real Madrid seiret 1-0 i på Santiago Bernabeu i den første kampen. Bayern-sjef Pep Guardiola mener Madrid-laget tror de har vunnet Champions League allerede.

Følg kampen direkte: Bayern München – Real Madrid 20.45

— Ut i fra det jeg har lest fra Madrid, virker det som om de tror de er i finalen og at de allerede har vunnet den, sa Guardiola på gårsdagens pressekonferanse.

Med seieren på hjemmebane, har Real Madrid en god mulighet til å nå sin første Champions League-finale siden 2002 - da Vicente del Bosques menn slo Bayer Leverkusen 2-1 og ble mestere.

- Ikke så dumme

Men Carlo Ancelotti avviser at spanjolene tar seieren på forskudd.

— Jeg skulle ønske at vi hadde Champions League-seieren i sekken, men vi er ikke så dumme at vi tror det. Vi er ikke dumme nok til å tro at vi er videre, svarer Real-sjef Carlo Ancelotti og legger til:

— Vi har et lite overtak fra den første kampen, men det er alt. Vi vet at det blir tøft.

STJERNEDUO: Gareth Bale og Cristiano Ronaldo starter trolig begge kampen mot Bayern.

Karim Benzema, Gareth Bale Cristiano Ronaldo blir alle klare til kampen — og sistnevnte viste gryende målform med to fantastiske scoringer mot Osasuna. Guardiola frykter Reals angrepsrekke.- Ikke engang de raskeste forsvarerne i verden kan stoppe dem, men jeg mener at jo lenger vi holde dem unna boksen, jo bedre. Det er sånn vi ønsker å spille, sier Bayerns manager.

Tror ikke på defensivt Real

Mange frykter at Carlo Ancelotti og Real Madrid vil «ta en Mourinho» og parkere bussen foran egen 16-meter på Allianz Arena - slik Chelsea ble kritisert gjøre mot Liverpool i helgen.

— Jeg tror ikke de vil legge seg bakpå og forsvare seg i 90 minutter. Jeg tror vi må score mer enn én gang hvis vi skal til finalen i Lisboa, sier Guardiola.

Derfor er han fornøyd med at Frank Ribéry viser storform.

— Det gjør meg glad at han spiller så bra. Han skulle blitt kåret til årets beste spiller i verden, og vi trenger ham på sitt beste hvis vi skal slå ut Real Madrid.

Les mer om

  1. Champions League
  2. Bayern München