Fotball

Brann vil forlenge med tre av sølvguttene

Amin Nouri, Steffen Lie Skålevik og Piotr Leciejewski er alle ønsket med videre.

ØNSKET: Piotr Leciejewski og Amin Nouri (t.h) er to av spillerne Brann nå vil forlenge med. Tredjemann er Steffen Lie SKålevik. Foto: Ørjan Deisz

 • Anders Pamer

Høyrebacken Nouri har via sin agent Kent Karlsen mottatt signaler fra Brann om at han er ønsket med videre. Backen er derimot ikke i kontraktssamtaler med Brann ennå. Oslo-karen spilte hvert sekund av sølvsesongen for Brann og stiller seg åpen for å lytte til klubbens utspill.

 • Les også: Sensasjonell retur: Mons Ivar Mjelde på vei til Åsane

— Jeg er åpen for alt. Jeg og familien trives godt i Bergen. Jeg har hørt snakk om at de vil forlenge kontrakten min, men det er ikke konkrete samtaler ennå, sier Nouri.

Har spilt alt

Amin Nouri er fast inventar på Brann-laget. Foto: NTB scanpix

Nouri kom fra Start i 2015 og har vært fast inventar på høyrebacken. Branns sportssjef Rune Soltvedt legger ikke skjul på at klubben er fornøyd med backen.

— Vi har noen spillere som har kontrakter som går ut om et år. Det er naturlig å se nærmere på noen av dem nå. Amin har spilt alle minuttene for oss, og har vist seg å være en god signering for Brann, sier Soltvedt, som ikke konkret vil bekrefte at Nouri er ønsket med videre av Brann.

Dialog med Piotr

Det vil han derimot innrømme når temaet er Piotr Leciejewski.

— Der er vi i dialog om en forlengelse av kontrakten, og mitt inntrykk er at Piotr er åpen for det, sier Soltvedt.

Her kan arbeidet bli mer komplisert av at polakken er klubbens aller best betalte spiller etter at avtalene med Erik Huseklepp og Vadim Demidov er utløpt. Keeperen tjener vesentlig mer enn rammene innenfor Branns lønssystem. Derfor venter drakamper mellom Soltvedt og Leciejewskis agent Daniel Steinfeld.

Positiv Skålevik

Steffen Lie Skålevik ble toppscorer tross lite spilletid. Foto: Ørjan Deisz

Brann har også tatt kontakt med Steffen Lie Skåleviks agent Stig Lillejord med ønsker om en reforhandling av spissens avtale. Skålevik ble Branns toppscorer i år, til tross for begrenset spilletid. Lillejord sier dette om avtalen:

— Begge parter har en positiv inngang til kontraktssamtaler. Det er intet annet sted Steffen har lyst til å lykkes som fotballspiller, men det betinger samtidig at klubben ønsker å satse på ham, sier spilleragenten.

Les mer om

 1. Eliteserien
 2. SK Brann

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Kulthelten får ny Brann-kontrakt

 2. FOTBALL

  Nekter å svare på om han vil fortsette i Brann

 3. FOTBALL

  Nok en spiller sier nei til ny Brann-kontrakt

 4. FOTBALL

  Derfor drar Amin Nouri fra Brann

 5. FOTBALL

  Bekreftes nå: Nouri ferdig i Brann etter sesongen

 6. FOTBALL

  Nouri klar for Vålerenga