Liverpool-sjefen mener dommertabbe kan ha gitt gullet til City

— Hvis vi hadde fått det målet i desember, så …

IRRITERT: Brendan Rodgers skal lede sine menn til kamp mot Newcastle, men irriterer seg over en dommertabbe i desember.

Før sisteserierunde er det få – om noen som – tør å tro på seriegull til Liverpool. Manchester City kan vinne ligaen med uavgjort mot West Ham. (med mindre Liverpool vinner med 17 mål, selvfølgelig).

Direkte: Følg Liverpool — Newcastle fra 16.00!

Steven Gerrards tabbe på Anfield mot Chelsea står igjen som et av de mest avgjørende øyeblikkene i gullkampen. Det er manager Brendan Rodgers uenig i. Han ergrer seg i stedet over en dommertabbe da Liverpool tapte 1-2 for Manchester City i desember.

- Synd

— Det vil være synd om en avgjørelse mot Man City definerer sesongen, sier Rodgers, ifølge Manchester Evening News.

Han viser til en situasjon der Raheem Sterling - på stillingen 0-0 - ble spilt nydelig igjennom av Luis Suárez. Unggutten kom helt alene med keeper Joe Hart, rundet ham og satte ballen i mål. Men, assistentdommeren vinket for offside. TV-bildene viste av avgjørelsen var feil – Liverpool-spilleren var rundt én meter onside.

OFFSIDE-FEIL: Raheem Sterling ble avblåst for offside, men det var ikke riktig i 1-2-tapet for City i desember.

Ble bøtelagtOg det fikk Liverpool-sjef Brendan Rodgers til å rase.

— Det er den eneste gangen jeg har blitt bøtelagt. Jeg visste allerede da at det kunne være av stor betydning, sier Rodgers, som fikk en bot på 80.000 kroner.

Manchester City vant til slutt 2-1 på Etihad Stadium og nå er de definitivt i førersetet for å vinne ligaen. Nå står bare West Ham i veien for seriegull. Uavgjort er trolig mer enn godt nok på hjemmebane - der City kun har tapt én kamp denne sesongen.

— Det kan avgjøre sesongen, ikke Gerrards tabbe, sier Liverpool-sjefen.

Petter Myhre har ingen tro på at Liverpool kan uttrette mirakler og vinne i ettermiddag.

— Alt annet enn City-gull vil være en kjempeoverraskelse nå. De har hjemmekamp mot et West Ham-lag som ikke har noe å spille for, og har vunnet 16 og tapt bare én hjemmekamp denne sesongen, sier Petter Myhre til Aftenposten.