Fotball

To nye spillere ute for HamKam

HamKam har bare tenåringer på benken mot Nest-Sotra i kveld.

Daniel Bekkevold takles mot Hødd i serieåpningen.
  • Rune Steen Hansen

Skadeproblemene fortsetter for HamKam før dagens kamp mot Nest-Sotra.

Her kan du følge kampen direkte!

Det har vært klart i noen dager nå at Emil Sildnes er ute forresten av sesongen med beinbrudd. I tillegg ble verken Pekka Lagerblom (legg)eller John Anders Rise (lår) meldt klare fra sine skader før HamKam dro til Bergen i går.

BEKKEVOLD SKADET

Men problemene stoppet ikke der for HamKam-trener Vegard Skogheim. Daniel Bekkevold meldte seg også på skadelisten for det allerede hardt rammede HamKam-laget. En kjenning i låret gjorde at Løten-gutten ikke ble med til Bergen.

Det lå dermed an til at unge Christian Wirstad (18) kunne bli en joker på benken, selv om han ikke fikk proffkontrak. Sjukdom har satt Wirstad utenfor troppen.

Det betyr at Vegard Skogheim har tatt med seg unge Henrik Lehne Olsen (16) og Kristian Eriksen (18) til Sotra, sammen med Emil Holst(16), Torgeir Strand Osmo (18) og Ibrahim Fofanah (19).

VIL VÆRE MER OFFENSIVE

HamKam-trener Vegard Skogheim er — tross alle skadeproblemene - optimistisk før kveldens oppgjør på Sotra.

— Det er ikke noe galt med troppen. Alle er glade og i godthumør. Det blir viktig for oss å være bedre på de tingene vi ikke var så gode på mot Hødd. Vi må være mer offensive i hodet i 16-meteren til motstanderen, sa Skogheim i denne ukas Corner.

Han mener også at det er dumt å undervurdere Nest-Sotra fordi klubben er mindre kjent.

— Jeg mener laget er bedre enn navnet. Det er et hardtarbeidende lag som tok alle tre poengene borte mot Ranheim, sier Skogheim.

HamKam stiller da med disse elleve i dag (4-3-3): Lars Øvernes - Truls Jevne Hagen, , Håkon Aalmen, Christophe Psyché, Heidar Geir Juliusson - Kristoffer Hagen, Aziz Idris, Viktor Adebahr - Fredrik Sjølstad, Tore Andreas Gundersen, Magnus Sylling Olsen.

Følg kampen live her fra klokka 18:

Les mer om

  1. Fotball 1. div
  2. Nest-Sotra