Ulrik (19) fremdeles på klubbjakt: - Det kommer til å skje mye fremover

Ulrik Yttergård Jenssen (19) deltok på mandagens TIL-trening, med lovnader om spennende nyheter i nærmeste fremtid.

SMÅPRAT: Ulrik Yttergård Jenssen deltok på dagens TIL-trening som venstreback. Her i småprat med TILs Mikael Norø Ingebrigtsen og tidligere TIL-spiller Thomas Drage.
  • Robin Andersen

Stortalentet Ulrik Yttergård Jenssen var på plass på mandagens TIL-trening, der han fikk prøve seg på venstrebacken mot Hans Norbye og Mikael Norø Ingebrigtsen.

— Det er noe med det der hver gang jeg spiller venstreback, så møter jeg bare hurtige folk. I dag var det Hans og Mikael, mens i fjor i juli var det Bellerin og Chamberlain, så det skal ikke være lett, smiler 19-åringen, med en aldri så liten referanse til da han spilte mot Arsenal på Emirates i Emirates Cup i fjor.

LES OGSÅ:

Les også

Ulrik (19) forlater Lyon: - Det er med tungt hjerte

— Håper det løser seg snart

Yttergård Jenssen er på jakt etter ny klubb etter et tre år langt opphold i den franske storklubben Lyon. Midtstopperen, som var en del av forrige A-landslagstropp, var svært ordknapp om hva framtiden bringer.

— Jeg skal ikke kommentere så altfor mye, men det blir å skje mye fremover. Jeg håper på at det løser seg i nærmeste fremtid, sier 19-åringen til iTromsø.

— Nå gjelder det bare å komme seg i form, sånn at man er i form til den eventuelle klubben jeg skal dra til, legger stortalentet til.

En av klubbene som er interessert i tromsøværingen er NEC Nijmegen ifølge den nederlandske avisa Der Gerlander.

Dagens motstander på trening, Mikael Norø Ingebrigtsen, satt pris på å bryne seg mot kameraten på dagens TIL-økt.

— Venstreback er kanskje ikke hans posisjon, men det var hyggelig å spille sammen med han og ikke minst se han igjen, sier Ingebrigtsen til iTromsø.

— Ulrik er en veldig god fotballspiller, så han klarer seg fint på det her nivået. Det er bare hyggelig å ha han med på trening til han finner en ny klubb, sier assistenttrener i TIL, Lars Petter Andressen.

LES OGSÅ:

Les også

TIL om straffetyveriet: - Saken er lagt død

— Ruben har kommet til en fin klubb

Storebror og Groningen-spiller, Ruben Yttergård Jenssen, uttalte for en måned siden til iTromsø at han ønsket seg en familiegjenforening i Nederland.

— Ruben har kommet til en veldig fin klubb som er en toppklubb i Nederland, men om jeg blir å ende opp der får nesten bare tiden vise, sier lillebror Yttergård Jenssen.