Fotball

Øyvind Nordtveit: - Fantastisk start på sesongen

Sandviken vant 1–0 mot Medkila.

FORNØYD: Øyvind Nordtveit og Sandviken har med fire poeng på to kamper fått en strålende start på sesongen. Foto: Digitalsport

  • Benedicte Bakken

Sandviken var godt fornøyd etter seieren over Medkila lørdag. For med uavgjort mot Arna-Bjørnar i første seriekamp har laget nå fire poeng på de to første kampene, som er et poeng mindre enn hva de hadde i mai i fjor. Sandviken har med andre ord fått en pangstart på sesongen.

Jevn kamp

Som så mange ganger før mot Medklia var denne kampen også jevn. Forskjellen er at det denne gangen bikket i Sandvikens favør etter en relativt sjansefattig kamp.

— Medkila er litt mer kyniske og slår mye i bakrom, så det er litt vanskelig å få satt spillet. Vi brøt en liten barriere i dag. Vi pleier ikke å ta poeng her oppe og må mange år tilbake for å finne sist gang vi gjorde det, så dette var veldig kjekt, forteller trener Øyvind Nordtveit.

  • Tapte etter tvilsom straffe: - Sinnssyk avgjørelse, sier Arna-Bjørnars trener

Treneren skryter særlig av det defensive spillet.

— Selv om det ikke er en velspilt kamp, så er vi nok en gang bunnsolide defensivt og det er veldig godt å ha det i bunnen, forteller treneren.

God start på sesongen

Nå er det spillefri i Toppserien neste helg, før Sandviken tar imot Stabæk på hjemmebane 16. april.

— Vi har hatt litt tak på Stabæk tidligere så vi gleder oss til den kampen. Vi har hatt en fantastisk start på sesongen, så det er klart at det gir grunn til optimisme, forteller Nordtveit.

Les også

  1. Tapte etter tvilsom straffe: - Sinnssyk avgjørelse, sier Arna-Bjørnars trener

  2. Amerikanske landslagsstjerner føler seg lønnsdiskriminert

  3. Tomålsscoreren vraket fra start: Mener sjefen gjorde rett

Les mer om

  1. Toppserien
  2. Medkila IL
  3. IL Sandviken