- Vi begynner å ta form offensivt

<p>Belsvik etter tre Stabæk-scoringer mot serielederen.</p>

MOLDE 20120930.Eliteserien 2012. Stabæks trener Petter Belsvik (t.v.) under eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Stabæk på Aker Stadion i Molde søndag kveld.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

MOLDE — STABÆK 4-3:

Langt på vei nedrykksdømte Stabæk fikk en forrykende start på kampen mot MFK, da Franck Boli overlistet Ole Söderberg etter bare tolv sekunder. Selv om MFK slo tilbake, sørget både Veigar Páll Gunnarsson og Bjarte Haugsdal for spenning helt inn.

- At vi scorer tre ganger, er en bekreftelse på at vi begynner å ta form offensivt, det er det ikke tvil om. Vi har et forholdsvis nytt lag, men gutta har nå trent sammen i en lengre periode og det synes, sier Petter Belsvik til Rbnett.

Gunnarsson viktig

Stabæk-treneren delte ut skryt til flere etter kampen mot MFK, og benyttet blant annet anledningen til å hylle Veigar Páll Gunnarssons betydning for laget. Islendingen er tilbake i bærumsklubben etter et mislykket opphold i Vålerenga.

- Han har kommet inn og blitt en viktig faktor i angrepsspillet vårt. Han var dessuten nær ved å utlikne til 4-4 i dag. Vi er glade og fornøyde over å se ham i Stabæk-trøya igjen, og vet at han har et enda høyere nivå inne, sier han.

Tøff høst

Dersom Stabæk skal bite fra seg i fortsettelsen, er de trolig avhengig av å ha islendingen i form. I løpet av de seks siste kampene skal de blant annet bryne seg på Tromsø, Strømsgodset og Viking.

- Vi vet vi har noen tøffe kamper igjen. Dersom vi presterer slik vi gjorde i store deler av denne kampen, kommer vi til å få med oss noen positive opplevelser fremover, sier Belsvik.

I neste serierunde tar tabelljumboen mot Tromsø på Nadderud.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering