Fotball

EM-spillerne kan bli spart

Ole Gunnar Solskjær vet ikke om han vil bruke bronse-guttene fra U21-EM i kveldens cupkamp mot Ranheim.

USIKKER MOT RANHEIM: Jo Inge Berget og de andre EM-spillerne er med i troppen mot Ranheim i dag. Her i samtale med Ole Gunnar Solskjær på gårsdagens trening.
  • Trond Hustad
    Rbnett

Magnus Wolff Eikrem, Jo Inge Berget, Ørjan Nyland og Martin Linnes ble slått ut i semifinalen lørdag. Likevel kom de ikke tilbake til Molde før mandag kveld. Det likte Solskjær dårlig.

— Fotballforbundet hadde bestemt seg for å reise slik, men jeg synes opplegget var «sådär». Da får du lite tid til å forberede deg på kamp onsdag klokka 18, sier han til Romsdals Budstikke.

Etter gårsdagens trening sa manageren at det er åpent om de fire starter kampen mot Ranheim.

— I dag hadde ingen av dem spilt. Alle fire er tatt ut i troppen mot Ranheim. Så får vi se dem an onsdag formiddag, sa Solskjær.

Tøff kamp

Han er sikker på at MFK-spillerne får nok en hard dag på jobben når avansementet til kvartfinalen skal sikres.

— Vi har hatt ti dager uten felles forberedelser, og det er alltid spennende å se hvor laget står etter en slik periode. Ranheim er en tøff motstander som kommer til å gi oss noen utfordringer. Men hvis vi er på topp, så går vi videre i cupen, sier Solskjær.

Fikk de Gea-drakt

Ørjan Nyland storspilte i Israel. Nå er han glad for å være hjemme igjen.

— Det var en stor opplevelse, men slitsomt fysisk og mentalt. Det er godt å være tilbake hos familien og klubben, sier han.

I spillertunnelen etter kampen mot Spania byttet Nyland keeperdrakt med Manchester United-stjernen David de Gea.

— Jeg er United-fan og har fulgt ham i flere år, så det var et fint og artig minne. Han takket for en god kamp og jeg ønsket ham lykke til i finalen, sier Nyland.

Les mer om

  1. Fotball-NM
  2. Molde FK
  3. Ranheim IL