Fotball

Her er TIL-ledelsen på vei til krisemøte

TIL-toppene avholder i dag ekstraordinært møte for å snakke om A-lagets prekære situasjon.

MØTE: Stig-Arne Engen (til venstre) og Svein-Morten Johansen på vei ut fra Alfheim i formiddag. Foto: Ronald Johansen / iTromsø

  • Rune Robertsen
    iTromsø

ALFHEIM (iTromsø): Gutan ligger som nummer 15 av 16 lag i Eliteserien etter 13 serierunder. Kun en seier på de siste 10 kampene gjør at presset øker på klubben, og i særdeleshet hovedtrener Bård Flovik.

Derfor skal klubben sportslige utvalg ha et ekstraordinært møte i dag klokken 12.00. Temaet er, som iTromsø omtalte tirsdag, den sportslige situasjonen.

I utvalget sitter sportssjef Svein-Morten Johansen, men også styremedlemmene Erik Ringberg og Kristian Høydal i TIL Holding AS samt Mika Koppinen fra styret i Tromsø Idrettslag.

LEDER: Svein-Morten Johansen er leder av det sportslige utvalget som er et rådgivende organ til klubbens to styrer. Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Også hovedtrener Bård Flovik sitter i det sportslige utvalget, men som iTromsø omtalte i går skal han ikke være til stede på dagens møte. Han har som normalt trening med A-laget på Alfheim i formiddag.

iTromsø møtte sportssjef Johansen og administrerende direktør Stig-Arne Engen på vei ut fra Alfheim på vei til det nevnte møtet. Ingen av dem ønsket å uttale seg.

– Det er rett og slett et møte om status på den sportslige situasjonen, ikke noe mer enn det. Det er et vanlig sportslig utvalg-møte med styret, der vi egentlig bare møtes og har en dialog, akkurat som er vanlig å gjøre i en fotballklubb når man er under press, sier Johansen til iTromsø tirsdag.

Senere i ettermiddag skal TIL Holding AS og Tromsø Idrettslag ha styremøter, men disse er ifølge klubben planlagt for lenge siden.

Les mer om

  1. Tromsø IL
  2. Bård Flovik