Fotball

Ny podkast: – AaFK må se seg sjøl i speilet. Er dette godt nok, eller er det ikke det?

Karl Oskar Fjørtoft og Erling Ytterland er ukens gjester i podkasten Sunnmørsball.

Erling Ytterland og Karl Oskar Fjørtoft er på besøk i podkasten Sunnmørsball sammen med Tarjei Omenås og Kristian Stenerud Foto: Sunnmørsposten

  • Kristian Stenerud

Sunnmørsposten er endelig tilbake med en ny utgave av podkasten Sunnmørsball. Siden sist utgave har AaFK fortsatt ikke vunnet en eneste fotballkamp, men det er bedring å spore i Lars Arne Nilsens mannskap.

Denne gangen har vi med oss de tidligere AaFK-spillerne Erling Ytterland og Karl Oskar Fjørtoft i studio, som begge også har en fortid i klubben som trenere.

Hva er det som har gått galt i klubben? Hva har bedret seg etter at Lars Arne Nilsen kom inn? Hva må til for at klubben skal komme på rett kjøl igjen? Hvordan skal man takle kritikken som kommer mot dem?

Det er mange spørsmål rundt AaFK for tiden, men vi skal prøve å gi noen svar i løpet av denne podkasten. Det kommer fram klare svar fra ukens gjester på hva som må til for at AaFK kan reise seg igjen.

Vi tar oss også en tur innom hva som er status for lagene i 2. divisjon. Kan vi få Hødd eller Brattvåg opp i 1. divisjon?

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1Kristiansund00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering

Les mer om

  1. Aalesunds FK
  2. Eliteserien