Lukaku ble historisk da Inter knuste byrivalen

(AC Milan - Inter 0–3) Lautaro Martinez og Romelu Lukaku sørget for storseier til Inter.

SCORET IGJEN: Romelu Lukaku scoret Inters tredje mål.

Lukaku avgjorde kampen da han på egen hånd kontret inn kampens tredje mål etter 65 minutter. Med det ble også Lukaku historisk, som den første i Milano-derbyets historie som har scoret mål i fem strake Milano-derbyer.

Det skriver statistikk-guruen MisterChip på Twitter.

Med seieren har Inter nå skaffet seg en luke på fire poeng i toppen av Serie A ned til byrivalen. Scoringen er Lukakus 17. i Serie A denne sesongen, noe som gjør at han også topper toppscorerlisten med ett mål mer enn Cristiano Ronaldo.

I etterkant av scoringen kom Lukaku med en tydelig beskjed: – Meg. Meg. Jeg sa det faen til deg, skrek han nærmest utover arenaen:

Beskjeden virket til å være myntet på Ibrahimovic.

Svensken har flere ganger sendt stikk i retning Lukaku og de to havnet i klinsj da lagene møttes i januar:

Les også

Zlatan utvist etter heftig krangel med Lukaku

Søndagens byderby startet strålende for Inter. Lukaku spilte fint gjennom til Lautaro Martinez, som stanget Inter i ledelsene etter fem minutter.

Stillingen sto seg til pause og etter pause var det Milan som tok kommando. Ibrahimovic hadde flere store sjanser, men fikk ikke ballen i mål.

Det gjorde Lautaro Martinez. Med sitt andre mål for dagen la han på til 2–0 etter 56 minutter før Romelu Lukaku kontret inn kampens siste mål.

PS! Jens Petter Hauge var ubenyttet reserve for AC Milan.