Fotball

- Steinbra aggressivitet

Træff fikk med seg ett poeng hjemme mot Gjøvik-Lyn.

Nære scoring: Træffs Lasse Brandal var nære scoring i 1. omgang.
  • Thomas Rud

Molde: (Træff-Gjøvik-Lyn 1-1): Lørdag ettermiddag møtte Træff Gjøvik-Lyn til kamp i herrenes 2. divisjon i fotball på Reknesbanen.

Det endte til slutt 1-1 etter en jevn batalje.

Træff og Lasse Brandal kom til kampen første sjanse etter 14 minutter da spissen kranglet seg gjennom Gjøvik-Lyns forsvar. Keeper Kamil Olsztynski var patent og reddet forsøket.

— Jeg synes kampen var bra, men Gjøvik-Lyn var gode i starten. Etter at det hadde gått et kvarter så tok vi over. Fra Lasses første sjanse og ut omgangen så var vi det klart beste laget. Aggressiviteten i laget var steinbra og noe av det bedre jeg har sett i år, sier assistenttrener Øystein Sletvold.

Deretter fulgte nok en periode med mye kriging på midtbanen. Likevel skulle det snart løsne for Træff. Brandal snappet opp en feilpasning like utenfor bortelagets 16-meter og sendte igjennom Simon Markeng. Han gjorde ingen feil da han lobbet inn 1-0 på lekkert vis.

Dermed sto det 1-0 til pause.

— Laget var bra samlet både offensivt og defensivt. Spiller vi sånn framover tar vi mange poeng, fortsetter Sletvold.

Frisparksjanse

Etter 53 minutter smalt et Gjøvik-Lyn frispark i stolpen bak Træff-keeper Andreas Beinset. Det var et forvarsel på hva som kom til å komme. 59 minutter var spilt da Manuel Hernandez Sonseca stanget inn 1-1 for gjestene etter en corner.

Etter scoringen kom Gjøvik-Lyn inn i en god periode, og produserte flere gode sjanser.

Træff kom likevel til den største, da gjestenes keeper Olsztynski glapp ett frispark. Træff-stopper Bjørnar Eltervåg satt ballen i stanga fra svært kort hold.

— Vi hadde noen klare store sjanser, og det er litt surt at vi ikke satt dem. Da hadde det antagelig bikket vår vei. Det laget som hadde scoret først på slutten der hadde vunnet, forklarer Sletvold.

Den enorme sjansen så ut til å tenne Træff som fikk bedre kontroll på kampen.

Mot slutten av kampen bølget spillet fram og tilbake, men ingen av lagene maktet å avgjøre.

Lite pusterom

Dermed ligger Træff på en 8. plass med 23 poeng. Det er åtte poeng foran Valdres på den øverste nedrykksplassen som møter Rosenborg 2 mandag.

— Vi kan ikke puste ut ennå, men hvis vi stiller med det samme trykket, aggressiviteten og jobben de ligger ned i bunn utover blir det bra, sier Sletvold.

Les mer om

  1. Fotball 2. div
  2. SK Træff