Fotball

Sandviken hadde marginene på sin side

Fikk med seg ett poeng mot Trondheims-Ørn.

HELDIG: Sandviken-trener, Øyvind Nordtveit var fornøyd med ett poeng etter kampen mot Trondheims-Ørn. Foto: Vegar Valde

  • Benedicte Andersen Bakken

Søndag tok Sandviken imot Trondheims-Ørn på Stemmemyren. Oppgjøret endte 1-1, noe Sandviken kunne si seg godt fornøyd med, etter at Trondheims-Ørn var det beste laget.

— Vi må være godt fornøyd med det resultatet i dag, og vi må være såpass ærlige å si at vi hadde marginene på vår side og var litt heldige, forteller Sandviken-trener, Øyvind Nordtveit.

Ledet lenge

Til tross for en litt dårlig dag for hjemmelaget, gikk Sandviken opp i ledelsen etter scoring av Vilde Øyri, etter drøye 20 minutter spilt. Sandviken holdt lenge på ledelsen, men Trondheims-Ørn presset på gjennom hele kampen. Etter flere skudd i stolpen, fikk bortelaget lønn for strevet og utliknet i det 70 ende minutt, med scoring av Oda Fugelsnes.

— Vi ledet lenge sånn sett, men Trondheims-Ørn var bedre enn oss rett og slett. Vi var med i visse perioder, men jevnt over var de bedre enn oss, forteller Nordtveit.

Sandviken ligger nå på en 8. ende plass etter åtte serierunder. Plasseringen er ikke langt unna målet for sesongen.

— Vi ligger omtrent der vi hadde trodd før sesongen. Vi håper å komme opp blant topp syv, så vi er ikke langt unna der nå. Vi må bare fortsette å kjempe om poeng fremover, forteller Nordtveit.

Urædd neste

Allerede onsdag er neste kamp for Sandviken som møter Åsane i cupen. Neste seriekamp spilles førstkommende søndag mot nedrykkstruede Urædd. Nordtveit innrømmer at det blir en tøff kamp.

— Det blir en litt skummel kamp å møte de borte. De er desperate etter poeng og ser det som en av sine siste muligheter for å holde seg i år. Men det blir en viktig kamp for oss også, forteller treneren.

Les mer om

  1. Toppserien
  2. IL Sandviken
  3. Trondheims-Ørn