Oilers slo brutalt tilbake – knuste Storhamar

Etter tre strake bortetap slo Stavanger Oilers brutalt tilbake og ga serietoer Storhamar Dragons en hockeyleksjon.

Oilers-spillerne fikk mye å juble for mot Storhamar.

STORHAMAR – STAVANGER OILERS 1-5

Gjestene ga seg ikke før det sto 1-5 på måltavlen i Hamar OL-amfi, som for anledningen var nesten fullsatt.

6846 tilskuere hadde nemlig tatt turen til OL-arenaen fra 1994, de aller, aller fleste hjemmesupportere. En liten gruppe Oilers-fans hadde riktignok tatt turen, og de fikk mye å juble for.

Petter Thoresens menn hadde tapt tre strake bortekamper, og gikk på en smell mot Stjernen forrige serierunde. På Hamar skulle Oilers få en real oppreisning.

– Vi viste oss fra en veldig god side i dag. Jeg er glad for at gutta var klare til kamp og at de var klare for å gjøre det kreves for å vinne mot et lag som Storhamar. Vi har gått litt på slow motion i periode, men i dag var det bra, sier Petter Thoresen til TV 2. ## Rett i strupen på Storhamar

Josh Soares åpnet ballet seks minutter ut i første periode, før Jean-Michel Daoust og unge Rudolfs Balcers sørget for at det sto 3-0 allerede etter én periode.

Kampen ble i realiteten avgjort i løpet av kampens to første perioder, for Oilers kjørte på videre etter pausen. Jean-Michel scoret sitt andre og la på til 4-0, og da klokka viste syv gjenstående minutter økte Mathias Trettenes til 5-0. Storhamar fikk et trøstemål helt på tampen av andre periode, men med 5-1 i bagasjen var Oilers-gutta aldri truet og kontrollerte seieren i land i den tredje perioden, som endte målløs.

Hadde Storhamar vunnet i dag, hadde det plutselig vært spenning i toppen av Get-ligaen, men med kveldens seier skaffet Stavanger Oilers seg en luke på åtte poeng ned til serietoer Storhamar.

Kampfakta

Storhamar – Stavanger 1-5 (0-3, 1-2, 0-0)

5846 tilskuere

Mål:

1. periode: 0-1 (6.21) Josh Soares (Dan Kissel, Daniel Rokseth), 0-2 (10.47) Jean-Michel Daoust (Kristian Forsberg, Rokseth), 0-3 (16.27) Rudolfs Balcers (Forsberg, Daoust).

2. periode: 0-4 (25.33) Daoust (Balcers, Adrian Veideman), 0-5 (32.50) Mathias Trettenes (Mats L. Mostue), 1-5 (39.06) Eirik Skadsdammen (Christian Larrivée, Joakim Jensen).

3. periode: Ingen.

Dommere: Tor Olav Johnsen, Manglerud Star og Tommy Søstumoen, Storhamar.

Utvisninger: Storhamar 2 x 2 min., Stavanger Oilers 6 x 2 min.