Fotball

Utskjelte Bale sørget for Real Madrid-seier

Gareth Bale scoret sine første mål på nesten to måneder da han senket Levante.

Gareth Bale har slitt den siste tiden, men mot Levante var han og Cristiano Ronaldo tilbake i formen få andre kan matche.

Real Madrid 2-0 Levante

Cristiano Ronaldo skal ha mye av æren for waliserens nettkjenninger i oppgjøret. Først traff portugiseren ikke helt på et brassespark. Levante fikk klarert på strek, men ikke langt nok, og Bale kunne heade inn 1-0 etter 18 minutter fra fem meter. Det var hans første mål siden 24. januar.

Fem minutter før pause var vingen igjen på riktig sted til riktig tid. Ronaldo sendte av gårde en kanonkule fra frispark. Ballen traff Bale før den suste inn i lengste hjørne til 2-0. Seieren til Real Madrid gjør at hovedstadslaget holder følge med serieleder Barcelona. Klubben er ett poeng bak tabelltoppen og har sju poeng ned til Valencia på 3.-plass.

Les også

Ødegaard benket da Castilla tapte igjen

Sevilla vant

Sevilla slo Elche 3-0 og skaffet tre viktige poeng. Med poengtap ville laget ha vært farlig langt bak Valencia og Atlético Madrid på 3.— og 4.-plass. Seieren gjør at Sevilla er henholdsvis fem og fire poeng bak duoen på plassene foran.

Carlos Bacca sto med 14 nettkjenninger før søndagens kamp. Mot Elche var det spissen som skal ha mye av æren for at hjemmepublikummet kunne juble for full pott ved full tid.

Colombianeren scoret først på straffe etter 18 minutter, før han etter 32 minutter doblet ledelsen. Kévin Gameiro fastsatte resultatet til 3-0 ni minutter før slutt.

— Vi avslutter sesongen bra og vi håper fortsatt på å kvalifisere oss for europaligaen, sa Sevilla-spiller Juanmi etter kampen.

Les også

Real Madrid-sjefen: - Vi fortjente å bli buet på

Villareal tapte poeng

Malaga tok en komfortabel 2-0-seier over tabelljumbo Cordoba, som har sju poeng opp til sikker plass. Juanmi og Noureddine Amrabat scoret målene for Malaga. Klubben ligger på 7.-plass med 44 poeng.

Oppgjøret mellom Almeria og 6.-plasserte Villareal endte 0-0. Sevilla fikk dermed en luke til Villareal, som er tre poeng bak. (©NTB)

 1. Les også

  «Mix»:- MLS er allerede bedre enn de aller fleste europeiske ligaer

 2. Les også

  Tromsø-talent sammenlignes med Martin Ødegaard

 3. Les også

  Se målene som rystet Real Madrid

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  ØKONOMI
  Publisert:

  Etter første natt i leiligheten, banket det på. – Det var en fyr som sa han skulle bo her.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5