Fotball

Slik skal Blink tukte førstedivisjons store formlag

Blink-trener Gary Hogan står overfor voksen oppgave.

Jubel etter jubel etter jubel i Levanger-leiren denne våren.
  • Ole K. Sagbakken
    Ole K. Sagbakken

Den 33-årige iren tok over som trener for Stjørdals Blink foran denne sesongen. Og har — som mange - latt seg imponere av Levangers svært solide sesongstart.

Men:

— Prestasjonen deres mot Charlottenlund i 1. runde.... Den var ikke fantastisk, sier Hogan - og tenker på at 3. divisjonslaget holdt Magnus Powells menn til ekstraomganger.

Les også

Bunnsolide Levanger fosser videre

— Når det er sagt. Levager ser veldig sterke ut. De er godt organisert, leder divisjonen over og jeg finner ingen store svakheter vi kan utnytte, sier han.

- Hvordan i all verden skal dere kunne slå dem?

— Jeg vet ikke hvor glade de er i å styre kamper. De er flinke til å ligge og vente på motstanderen. Så det kan bli en nøkkel. I tillegg må vi spille på våre egne styrker. Det er ingen vits i å dunke lange baller opp mot "fire meter midtstoppere", smiler han - og tenker på Per Verner Rønning og Tom Erik Nordberg.

Bye, bye Bendik

Hogan, som flere sesonger sto i mål for Steinkjer, har imdlertid en stor drøm før oppgjøret. Å slå bestekamerat Bendik Bye - en av Levangers største formspillere.

— Vi ble veldig gode venner i Steinkjer. Han er god, og jeg unner ham all suksess. Men ikke i denne kampen, smiler Hogan.

Debuten som hovedtrener føler Hogan har gått ok. Blink står med tre poeng etter tre kamper, etter seier over Tynset og to knappe tap for Elverum og Brumunddal - begge på bortebane.

Les også

16. mai-festen nær utsolgt allerede

— Vi skulle gjerne hatt tre poeng til. Men i begge tapene har vi prestert godt, sier han.

Nardo vil slå Ranheim

På Nissekollen skal Nardo forsøke å tukte storebror Ranheim. Nardo har startet solid i serien, står med syv poeng på tre kamper, og slo Strindheim borte for noen dager siden.

— Sannsynligvis må vi opp på et nivå i alle spillets faser, sier trener Tormod Bjerkeseth til klubbens hjemmeside om mulighetene for 3. runde.

I Ranheim-leiren handler alt om å reise seg etter 2-3-smellen for KFUM Oslo søndag.

Den tredje lokale kampen i 2. runde spilles på Dalgård mellom Byåsen og RBK, en kamp som vil bli promotert gjennom egne saker i formiddag inn mot kampen.

Les også

  1. - Gudi løser rollen annerledes enn Midtsjø

  2. Denne trioen har stått bak 11 av 13 mål: - Slik skal vi bli enda bedre

Les mer om

  1. Fotball-NM
  2. Stjørdals-Blink Fotball
  3. Levanger FK