Berget forlenger ikke med Malmö hvis han blir kantspiller

Jo Inge Berget vil ikke skrive ny avtale med de svenske serielederne dersom han må spille vingback. Nordmannen er på utgående kontrakt i Malmö.

Jo Inge Berget vil aller helst spille spiss for Malmö.

Søndag vant Berget og Malmö 4-0 over Hammarby. Tross ett mål og en assist var ikke Berget helt fornøyd med tingenes tilstand. Han likte ikke å bli plassert på kanten.

– Jeg har sagt det i tre år, jeg vil aller helst spille spiss. Jeg føler jeg har levert på den plassen, men blir ofte flyttet til kanten, sier Berget til svenske Fotbollskanalen.

Nordmannen spiller nå på utgående kontrakt. På spørsmål om å bli plassert på kanten kan ha noe å si for kontraktsforhandlingene, svarer Berget:

– Det er klart. Jeg kommer ikke til å signere for tre nye år for å være vingback. Det tror jeg de fleste forstår.

Les også

Se hvordan Bryne-gutten Håland feiret foran Viking-fansen: – Jeg var ekstra gira

27-åringen har spilt mest spiss denne sesongen, men etter at klubben kjøpte Carlos Strandberg og solgte Yoshimar Yotún har han ofte blitt flyttet ut på venstrekanten. Likevel har Berget scoret i fem kamper på rad, inkludert cupkamper, og er oppe i åtte ligamål så langt.

Jo Inge Bergets Malmö leder serien med sju poeng foran Djurgården etter 23 kamper. Det gjenstår sju kamper av Allsvenskan.