– Annan skal ikke selges

<p>Det har sjefen bestemt. Men Annan selv bare ler av uttalelsen.</p>

PÅ UTSTILLING: Anthony Annan fikk vist seg frem i VM.
  • Erik Hoås
IKKE TIL SALGS: Nils Arne Eggen sier Annan blir.

Rosenborgs midtbanemann Anthony Annan har vært koblet til flere europeiske toppklubber etter sommerens VM-sluttspill i Sør-Afrika. Men noen konkret interesse eller bud har det ikke vært på ghaneseren. Nils Arne Eggen avviser at Annan er på vei bort fra Lerkendal.

– Annan er et ikke-tema. Han skal ikke selges og blir her på Lerkendal. Ferdig med den saken, sier Eggen til adressa.no.

Annan selv ler av det sjefen sier.

– Jeg synes det er merkelig at han sier dette, men jeg skjønner at han vil beholde sine beste spillere. Jeg har lyst til å spille for en større klubb, og er klar til å dra dersom det kommer tilbud fra en interessant klubb, sier han.

I går var Annan sterkt delaktig i 3-0 seieren over AIK, som sikret Rosenborg play-off til Mesterligaen, og minst deltakelse i gruppespillet i UEFA Europa League. Det betyr nok et utstillingsvindu for Annan, som tidligere i år har vist seg frem både i VM og Afrikamesterskapet.

– Det er viktig for klubben med deltakelse i Champions League, men også veldig viktig for meg personlig med tanke på å vise seg frem for større klubber. Samtidig føler jeg at jeg har fått vist meg frem bra nok i sommerens VM, som absolutt er det beste utstillingsvinduet for en spiller. Nå er det bare å vente å se om noen klubber viser konkret interesse, sier ghaneseren.

Søndag reiser Annan til Sør-Afrika for å spille treningskamp for Ghana på onsdag. Da møter han mange av lagkameratene han spilte sammen med i VM i samme land.

– Jeg gleder meg veldig til å møte de igjen, det er alltid veldig hyggelig. Det er dessuten med en del nye spillere i troppen, og det skal bli spennende, sier Annan, som sannsynligvis får spille på den sentrale midtbanen sammen med Chelseas Michael Essien, som endelig er skadefri.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk