Tarik Elyounoussi nesten matchvinner på overtid mot spansk storlag

Se hvor nær scoring nordmannen var mot Atlético Madrid i Champions League.

  • NTB

Tarik Elyounoussi fikk noen minutter som innbytter da Qarabag klarte sterke 0-0 hjemme mot Atlético Madrid i mesterligaen.

For Atlético ser situasjonen i gruppe C ikke spesielt lys ut etter den målløse kampen. Det spanske storlaget har kun tatt to poeng på tre kamper i europacupen.

Chelsea (seks poeng) og Roma (fire) møtes senere onsdag kveld. For Atlético vil det i verste fall skille fire poeng opp til annenplassen etter tredje runde.

Les også

Martin Ødegaard innrømmer at han er «skuffet og irritert» etter ny landslagsvraking

Kévin Gameiro og Atlético Madrid jubler neppe over ett poeng mot Qarabag i Baku.

Atlético var klar favoritt i bortekampen i Aserbajdsjan, men var ikke overlegen i banespillet. Mål ble det heller ikke for gjestene, selv om de spilte med én mann i overtall det siste kvarteret. Dino Ndlovu ble nemlig utvist for sitt andre gule kort.

- I første omgang hadde vi sjanser. I andre prøvde vi, men vi klarte bare ikke å score. Dette er et tøft sted å komme til, og vi klarte ikke å finne åpninger, sa Atlético-kaptein Gabi til UEFAs reporter, før han innrømmet:

- Vi må vinne de tre kampene vi har igjen.

Tarik Elyounoussi ble byttet inn for Míchel seks minutter før slutt. Han fikk en brukbar scoringssjanse i det 90. minuttet, men traff ikke mål.

Nordmannen har måttet nøye seg med innhopp i alle Qarabags mesterligakamper. De to forrige har for øvrig endt med 0-6-tap mot Chelsea og 1-2-tap mot Roma. Poenget mot Atlético var Qarabags første i mesterligaen noensinne.

(©NTB)