Griezmann flørter med Manchester United i TV-intervju

Atlético Madrid-stjernen snakker for første gang om overgangsryktene.

Griezmann jubler for sin scoring i kvartfinalen mot Leicester i Champions League.

Antoine Griezmann er trolig den heteste spilleren på overgangsmarket akkurat nå, og Manchester United skal angivelig være villig til å bla opp mange hundre millioner kroner for å sikre den franske stjernepissen.

Mandag gjestet 26-åringen TV-programmet Quotidien på den franske TV-kanalen TMC. Der ble han spurt om han kommer til å spille for Manchester United neste sesong.

– Ja, det er mulig, svarte Griezmann og anslo samtidig at sjansen er «seks av ti» for at overgangen til Manchester United blir en realitet.

Forvirrende nok svarte Griezmann at sannsynligheten for at han blir i Atlético Madrid, er «syv av ti».

Her kan du se seansen:

Ryktene om Griezmann til Manchester United har pågått lenge, men dette er første gang hovedpersonen selv uttalelser seg om koblingen. 26-åringen har en utkjøpsklausul på 100 millioner euro, men det skal angivelig ikke være avskrekkende for Manchester United.

Til Quotidien sier den franske stjernespissen at «jeg tror vi vil få vite hva som skjer innen de to neste ukene».

Den franske avisen L’Equipe spekulerer i at uttalelsene kommer som en del av forhandlingsprosessen med Atlético Madrid og at Griezmann ønsker å presse klubben til å gi ham en fornyet og forbedret kontrakt.

Atlético-spissens lillebror Théo Griezmann retvitret Quotidiens klipp fra Griezmann-intervjuet og la etterpå ut denne Twitter-meldingen:

😁