Her er Brutterns drømmegruppe

...og sjekk hvilket lag Helland aller helst vil slå på Lerkendal i høst.

GLISTE: Kåre Ingebrigtsen var svært fornøyd etter seieren sammenlagt.

TRONDHEIM (adressa.no): RBK -Steaua 0-1 (3-1):

De gliste, alle sammen.

Etter å ha takket fansen for støtten, jublet som gale i garderoben og fått sugd inn de første inntrykkene av å være klare for Europa igjen, ruslet RBK-erne ut til pressen sent torsdag kveld.

Der innrømmet Bruttern at dette var hans største enkeltøyeblikk som RBK-trener — tross sitt aller første tap på Lerkendal.

Der snakket Pål Andre Helland at det blir noe annet å spille europaliga i desember enn å spille five-a-side i Hemnehallen - selv om han likte det veldig godt, også.

Og der snakket spiss Alexander Søderlund om at han ikke brydde seg så fælt om hva han møtte i gruppespillet. Det viktigsteer at RBK nå skal delta der.

Alle vil til England

I tur og orden fortalte da RBK-erne også om drømmen for resten av Europa-høsten. Og aller helst vil de til England.

— Dortmund, hvis de gikk videre, da, smilte Kåre Ingebrigtsen, som hadde fått med seg at Odd tok ledelsen i Tyskland, men ikke sluttresultatet (tap 2-7).

— Videre ønsker jeg meg Liverpool. Og gjerne Celtic, om det går an, sier han - og tenker på seedingen.

Søderlund ønsker seg mye av det samme som sjefen.

— Jeg var Liverpool-fan som liten. Jeg følger ikke klubben like tett nå, men det hadde vært kult å spille på Anfield, sier han.

- Hva med de andre lagene?

— Det har jeg ikke tenkt så mye over. Men jeg håper nok på storlag mer enn å møte mer overkommelig motstand. Det hadde vært artig å gjeste noen store arenaer i høst, smiler han.

Vil knuse Spurs

Helland klarer heller ikke navngi tre lag han håper i gruppa. Men er soleklar på en ting.

— Jo da, jeg tar gjerne Liverpool, jeg og. Men det hadde vært fantastisk å knuse Tottenham på Lerkendal, gliser den svorne Arsenal-supporteren.

Før han igjen satte litt ord på hvordan det er å slå ut Steaua.

— Jeg vokste jo opp med at RBK spilte i Europa hver høst, og det var jo en drøm. Nå er vi klare for et gruppespil selv. Det er helt fantastisk, smiler han.

- Flytt Midtsjø fram om vi trekker Spurs

Jonas Svensson, som spilte venstreback for anledningen for å hjelpeomskolert høyreback Fredrik Midtsjø,er også Arsenal-supporter. Han er selvsagt enig med Helland.

— Det hadde vært stas å møteMarkus Henriksen og AZ Alkmaar.Og Spurs, smiler han - før han er kjapp med å legge til:

-Men dersom Spurs kommer til Lerkendal, må vi sette FredrikMidtsjø(Tottenham-supporter på sin hals)på midtbanen igjen. Ellers kan han finne på å gå feil vei og gi dem mål!