Landu sendte TIL videre i cupen i 118. spilleminutt

Christian Landu-Landu (26) avgjorde for TIL i 118. minutt.

SCORET: Christian Landu-Landu ble den store helten og sendte TIL videre.

Det var et kjedelig åpningskvarter av 2.-rundekampen mellom 3.-divisjonslaget FK Senja og TIL, der ingen av lagene greide feste noe grep eller skape sjanser.

Etter 20 minutter var det Christer Johnsgård som prøvde seg, da han vendte opp og fikk avsluttet med stoppere i rygg, men avslutningsforsøket gikk langt over mål.

I 29. minutt kom til TIL sin første mulighet etter en corner der Daniel Berntsen fikk avsluttet, men ble felt av Senja-kaptein Sondre Laugsand som var altfor sent inn i duellen og felte Berntsen. Likevel valgte dommer Magnus Nicolay Koløy og ikke blåse straffe.

Les også

Helge Skog fulgte kampen direkte

Målløst til pause

Berntsen var frampå igjen i 42. minutt da han fikk avsluttet fra litt skrått hold og ballen trillet forbi lengste.

Så i 43. minutt var det like før FK Senja gikk i ledelsen. En flott pasning fra Alexander Mikkelsen inn mot Johnsgård på fem meter, der Gundersen fikk hevet seg inn og blokkert akkurat i tide. TIL slapp med skrekken og dermed gikk lagene til pause på stillingen 0–0.

I pausen gjorde TIL grep og tok ut Slobodan Vuk og satt inn Runar Espejord.

Kun tre minutter ut i omgangen var TIL uhyre nære på å ta ledelsen da Berntsen slo inn i feltet til Robert Taylor som headet mot lengste hjørne, men en vanvittig god redning av den 20 år gamle Senja-keeperen Erlend Henriksen gjorde at headingen ikke gikk inn.

I 63. minutt gjorde TIL sitt andre bytte for dagen da de satt inn unggutten Sigurd Grønli (17) for 14 år eldre Magnus Andersen (31).

Les også

Pinlig cuptap for Solskjær

Nære på

I 65. minuttet var det imidlertid Senja som var nærmest igjen da Christer Johnsgård kom på gjennomløp og skjøt over Jacob Karlstrøm, men heldigvis for TIL gikk lobben en halv meter til side for mål.

I 72. minutt gjorde TIL et nytt grep da de satt inn unggutten Marcus Pedersen (17) for Daniel Berntsen.

Pedersen forsøkte seg fra vel 18 meter i 78. minutt, men skuddforsøket var altfor enkelt for keeper Henriksen.

Danske Oliver Kjærgaard forsøkte seg også like etterpå, men nok en markkryper rett på keeper.

I 89. forsøkte Johnsgård seg igjen for hjemmelaget, men headingen fra skrått hold fra hjørnet av femmeteren, gikk rett i klypene på Karlstrøm.

Runar Espejord fikk en stor mulighet tre minutter på overtid, men headingen gikk utenfor og dermed måtte lagene ut i ekstraomganger.

Tidlig i 1. ekstraomgang forsøkte Robert Taylor seg igjen, men det harde skuddet gikk en liten meter over mål fra hjørnet av 16-meteren.

Like etterpå fant Taylor unggutten Sigurd Grønli med en 45 graders pasning tilbake i feltet, men unggutten fikk sleivtreff og skuddet gikk til side for mål.

Tobias Nymo Melseth fikk til et godt skudd fra hjørnet av 16-meteren like utenfor på overtid i 1. ekstraomgang, men skuddet gikk like til side for mål, og dermed sto det fortsatt 0–0 etter 105 minutters spill i Islandsbotn.

2. ekstraomgang startet med en Sigurd Grønli-avslutning fra skrå vinkel, like utenfor.

Så i 118. minutt lyktes det endelig for TIL. På en corner ruvet Jostein Gundersen høyest i lufta, og like foran Senja-keeper Henriksen, sto Christian Landu-Landu og fikk stusset den videre. Dermed slapp TIL straffekonkurranse og tok seg videre på mest dramatisk vis.