Fotball

Neymar-bilde skapte fornyede overgangsrykter

Den brasilianske fotballstjernen Neymar postet fredag et bilde på sosiale medier som blåste nytt liv i ryktene om at han er på vei til Paris Saint-Germain.

Fotballstjernen Neymar (t.h) kobles til franske PSG. Han danner i dag en supertrio med Lionel Messi og Luis Suarez i Barcelona.

Barcelona-stjernen har vært ryktet til den franske toppklubben i lengre tid. Fredag bidro han selv til at det ble kastet mer bensin på bålet.

Et bilde på bildedelingstjenesten Instagram viser Neymar liggende på en fotballbane med hodet støtte av den ene hånden og med ansiktet i en tankefull mine. Måltyven supplerte også bildet med en matchende tankefull emoji.

Bildet, som fikk mer enn 1,5 millioner «likes» i løpet av 12 timer, ble postet i USA.

Barcelona er i øyeblikket i Nord-Amerika for å forberede seg til den kommende fotballsesongen.

Tre av dem som trykket «like» på bildet var PSG-stjernene Angel Di Maria, Kevin Trapp og Marco Verratti.

Tommel opp

Den franske storavisen Le Parisien fyrte også oppunder spekulasjonene fredag med en artikkel om at Neymar angivelig skal ha fortalt flere av sine lagkamerater i Barcelona at han ønsker seg til PSG. Le Parisien hevdet også å kjenne til at flere Barcelona-spillere skal anse brasilianeren for tapt.
Medieselskapet Esporte Interativo meldte på sin side at PSG og Barcelona allerede skal være enige om en Neymar-overgang.

Tidligere denne uken ga Neymars brasilianske landslagskollega, PSG-stjernen Thiago Silva, en digital tommel opp på et manipulert bilde som viste Neymar i Paris Saint-Germains drakt.

Les også

Spanias store krise gjorde «Beckham-loven» uspiselig. Det ble starten på stjernenes skattetrøbbel.

Barcelona-trener Ernesto Valverde avviser ikke en mulig Neymar-overgang, men henviser til at sommeren er «en tid for rykter».

– Det er ingen grunn til å bekymre seg for noe vi ikke vet om kommer til å skje. Om det blir realitet i framtiden, får vi se, sa han nylig.

Klausul

Neymar har en utkjøpsklausul på over 200 millioner euro i sin Barcelona-kontrakt. Det tilsvarer godt over 1,8 milliarder kroner.
Lørdag hevder velinformerte Sky Sports å ha kilder på at det er 90 prosent sjanse for at brasilianeren forlater Barcelona i sommer.

PSG-trener Unai Emery legger ikke skjul på at han liker Neymar.

– Hvis vi vil konkurrere med klubber som Bayern München, Barcelona og Real Madrid om å vinne Champions League, er vi nødt til å kjøpe en av de fem beste spillere i verden. Neymar har forbedret spillet sitt enormt, og i dag er han en av de fem beste i verden, sa han tidligere denne uken.

(©NTB)

Les mer om

  1. Fotball
  2. Neymar
  3. PSG
  4. Barcelona
  5. Emoji