Fotball

Aktuell for Bryne og Sandnes Ulf: I løpet av et par dager avgjør han fremtiden

Vetle Myhre har trent med Bryne denne uken, samtidig som han spilte en omgang for dem i treningskampen mot Sandnes Ulf.

Vetle Myhre fikk prøve seg i en omgang som Bryne-spiller i treningskampen mot Sandnes Ulf.
  • Svein Hagen

BRYNE – SANDNES ULF 0–1:

(BRYNE STADION): Vetle Myhre er blitt invitert til å trene med både Bryne og Sandnes Ulf før høstsesongen tar til igjen. I dagens treningskamp var han ikledd Bryne-drakten den ene omgangen han spilte. Selv er han ikke helt sikker på hva som skjer videre.

– Jeg har trent noen økter med Bryne denne uken, og hatt samtaler med dem. Vi skal ha nye samtaler etter denne treningskampen, så blir kanskje litt mer klarlagt etter det, sier han.

Han legger ikke skjul på at en tung jobb som murer er en utfordring i forhold til tid til satsing på høyere nivå enn spill i fjerdedivisjon med Riska.

– I Bryne er i alle fall alle treningene om ettermiddagen, så i tilfelle det skulle bli aktuelt med spill her ute, så trenger jeg ikke så veldig mye fri fra jobben. Men det kan fort bli en slitsom hverdag med jobb, trening på Bryne og familieliv, forklarer han.

Ikke skremt av nivået

Han har selv spilt for Sandnes Ulf tidligere, og visste i så henseende at nivået på Bryne og Sandnes Ulf var en del høyere enn det han spiller på til daglig.

– Jeg ble likevel ikke skremt av nivået den ene omgangen jeg spilte her i denne kampen. Tror fort jeg kan tilpasse meg det med litt mer trening, understreker Vetle Myhre.

Planen er han skal i møte med Sandnes Ulf også i morgen, men han har ikke gjort seg opp noen formening om hva han skal velge.

– Jeg har i alle fall fått et veldig godt inntrykk av Bryne den lille tiden jeg har trent med dem. Jeg regner med at mye blir klarlagt i løpet av et par dager, sier han.

Erixon Danso scoret kampens eneste mål i treningskampen. Her er han i duell med Vegard Skjørestad.
Les også

Han bøtter inn mål på nivå fem. Nå vil Sandnes Ulf teste sin tidligere elev.

Sæternes vet lite om Myhre

Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes vet lite om hva det blir til med Vetle Myhre og spill videre utover høsten.

– Vi hadde jo invitert han til å trene med Sandnes, men han har tydeligvis trent med Bryne og spilte denne treningskampen for de mot oss. Vi skal ha et møte med han i morgen, men for meg virker det som om han blir Bryne-spiller fremover, forklarer Sæternes.

Han fikk se en meget feriepreget treningskamp hvor scoringen til Erixon Danso på tampen var den eneste i kampen.

– Vi har bare hatt to treninger etter ferien, og det var tydelig at det var en stund siden spillerne hadde spilt en kamp. De ble regelrett trøtte utover i varmen, sier han.

– Samtidig fikk vi et greit utbytte av denne kampen på en fantastisk flott grasbane her på Bryne, understreker Sandnes Ulf-treneren.

Les mer om

  1. Bryne FK
  2. Sandnes Ulf