Fotball

Flere Premier League-lag røk på hodet ut av ligacupen

Tre Premier League-lag ble feid ut av ligacupen onsdag av lag fra nivå tre, flere andre slet.

Matt Taylor scorer for Oxford i 4-0-seieren over West Ham i ligacupen.
  • NTB

Tre Premier League-lag ble feid ut av ligacupen onsdag av lag fra nivå tre, flere andre slet.

West Ham holdt 0-0 til et lite stykke ut i 2. omgang, men så raknet det fullstendig. Elliott Moore, Matt Taylor, Tarique Fosu og Shandon Baptiste scoret for laget som er midt på tabellen i 1. divisjon (nivå tre).

Bournemouth og Sheffield United kom også til kort mot lag fra tredje nivå. Joshua King var ikke i troppen da Bournemouth røk ut med 0-2-tap borte mot Burton i en kamp som ble forsinket med en halv time da flomlyset sviktet flere ganger.

Oliver Sarkic og Nathan Broadhead scoret for hjemmelaget.

Sheffield United tapte 0-1 hjemme for Sunderland etter scoring av Max Power.

Les også

Solskjærs United videre med et nødskrik – slet stort mot lag fra nivå tre

Oxford-spillerne jublet etter storseier over West Ham.

Berget av straffer

Ole Gunnar Solskjær hadde kanskje håpet at en klar seier over Rochdale skulle lette litt på presset etter en skuffende sesongstart, men i stedet ble det nesten cupexit mot laget som er sjuende sist i 1. divisjon.

17-årige Mason Greenwood ga United ledelsen, men 16-årige Luke Matheson utlignet og tvang fram avgjørelse på straffespark. Der sørget Sergio Romero med en redning for at United vant 5-3.

Wolverhampton måtte også gjennom straffesparkkonkurranse, mot Reading, etter at gjestene utlignet til 1-1 på overtid. Eliteserielaget tok seg videre med 4-2. Bruno Jordão scoret for «ulvene» i ordinær tid, og Ruben Vinagre satte inn det avgjørende straffesparket.

Chelsea har lengtet etter en hjemmeseier under Frank Lampard og fikk den da Grimsby ble knust 7-1. Michy Batshuayi scoret to mål, Ross Barkley, Pedro, Kurt Zouma, Reece James og Callum Hudson-Odoi ett hver.

Les også

Tottenham på hodet ut av ligacupen mot lag fra nivå fire

Liverpool-rekord

Liverpool fortsetter sin perfekte sesongstart. James Milner og Ki-Jana Hoever scoret da MK Dons ble slått 2-0 borte.

Harvey Elliott ble den yngste som har startet en offisiell kamp for Liverpool da han 174 dager etter sin 16-årsdag ble sendt på banen mot MK Dons. Det skjedde akkurat et år etter at han i kamp for Fulham ble den yngste som har spilt en ligacupkamp overhodet.

Aston Villa vant 3-1 borte mot Brighton i en kamp mellom to eliteserielag. Jota, Conor Hourihane og Jack Grealish scoret for vinnerlaget, som hadde Ørjan Nyland på benken.

Les mer om

  1. Ligacupen
  2. Liverpool FC