Nå har Abdullahi fått beskjed

Måltørken har på ingen måte tatt bort smilet til Suleiman Abdullahi, men spissen har nå fått klar beskjed om hva han må gjøre for å finne nettmaskene igjen.

Selv om han er Vikings klare førstevalg på topp, har ikke Suleiman Abdullahi scoret et eneste mål i treningskampene. Kjell Jonevret har gitt spissen klar beskjed om hva han må gjøre for å finne nettmaskene igjen.

MARBELLA (Aftenbladet): Kun 18 år gammel leverte Abdullahi en god førstesesong for Viking. På 27 seriekamper (23 fra start) produserte han åtte scoringer og fem målgivende pasninger. Med sin enorme fart, kraftfulle skudd og imponerende fysikk imponerte han nok til at flere klubber fattet interesse for ham. I fjor sommer takket Viking nei til et tilbud på om lag 15 millioner kroner. Også under vinterens overgangsvindu kom klubber på banen med tilbud. Budene var imidlertid ikke i nærheten av hva Viking ønsket og derfor ble spissen værende i klubben.

Siden overgangsvinduet stengte har Viking spilt seks treningskamper. Åtte mål har laget scoret på kampene. Ingen av dem er signert Abdullahi.

Les hele saken med abonnement