Real Madrid-sjefen: - Vi fortjente å bli buet på

I Real Madrid-leiren letes det etter svar på hva som er galt.

  • Reidar Løfaldli

Etter 2-0-seier i Gelsenkirchen i første kamp, trodde nok de aller fleste at det skulle bli en enkel affære for Real Madrid å ta seg videre til kvartfinalene i Champions League før hjemmekampen mot Schalke.

Spanjolene tok seg videre, men det var på nippet til at det skulle ende med fullstendig katastrofe. Schalke vant 4-3 på Santiago Bernabéu og sendte sjokkbølger gjennom fotball-Europa.

— En skikkelig dårlig kamp av oss. Jeg må virkelig beklage for at vi spilte så svakt. Dette er ikke bra for klubbens image, sa trener Carlo Ancelotti ifølge Marca.

Italieneren så fra benken at Schalke tok ledelsen to ganger før pause, men begge ganger slo Cristiano Ronaldo tilbake med to utsøkte hodestøt.

BRUKTE HODET: Cristiano Ronaldo holdt Real Madrid inne i kampen med to praktfulle hodestøt i første omgang.

Da Real Madrid tok ledelsen 3-2 tidlig i andre omgang så avansementet opplagt ut. Men Schalke scoret ytterligere to ganger og var nær ved ytterligere et mål i noen kaotiske sluttminutter. Det kravstore Madrid-publikummet pep sine egne spillere av banen.— Vi fortjente å bli buet på. Dette kommer til å tenne oss foran de neste kampene. Jeg har fortsatt full tiltro til laget fordi jeg vet hva vi er kapable til, selv om vi ikke får det til for øyeblikket. Vi må forbedre oss på alle fronter, sier en kritisk Ancelotti.

— Vi er i kvartfinalen, selv om det ikke skjedde på beste vis. Det var vanskelig i kveld. Vi har ikke vært på vårt vanlige nivå de siste ukene, og jeg vet ikke hvorfor, sa Real-innbytter Nacho Fernández.

Les også

Krise-Real pepet av banen, sjefen takket flaksen for avansement

Formsvikt

Real Madrid var ustoppelige i høst og vant 22 strake kamper i alle turneringer før jul. Men nå har Madrid-laget kun vunnet to av de fem siste ligakampene. Barcelona har tatt over serieledelsen. Og om snaue to uker møtes de to gigantene i El Clásico på Camp Nou i Barcelona.

IKKE FORNØYD: Real Madrid-trener Carlo Ancelotti på benken under kampen mot Schalke.

— Har vi nådd bunnpunktet? Vi vet alle at vi spilte svakt og vi har ingen problemer med å innrømme det. Vi manglet selvtillit, sult, konsentrasjon og vi slet fysisk, sier Ancelotti.Stjernespiller Luka Modric var tilbake etter skade, men kroaten klarte ikke å sette sitt preg på kampen etter å ha kommet inn som innbytter.

— Det viktigste er at vi gikk videre. Vi spilte ikke bra, men da trenger man å vite hvordan man skal kunne gå videre. Vi har kvaliteter i laget, og jeg tror vi vil se det beste av Real Madrid i de kommende kampene, sier Modric ifølge Marca.

Treneren er imidlertid ikke bekymret for jobben sin.

— Jeg tenker ikke på det. Jeg fortsetter å gjøre min jobb, og jeg må gjøre den bedre. Det er trenerens ansvar å sette opp et lag som spiller bedre. Det er vanskelig å si hva som skjer, men vi har mistet troen på vår identitet, sier Carlo Ancelotti.