Fotball

- Ikke interessert i å flytte til et lag på grensen til Nord-Korea

Kjetil Wæhlers tidligere lagkamerat vil ikke gå til kinesisk fotball.

- Hele situasjonen er kjempeslitsom. Jeg kan ikke kommentere nye klubber mer eller mindre hver dag, sier Lasse Vibe, som spilte med Kjetil Wæhler i IFK Göteborg i fjor.
  • Reidar Løfaldli

Danske Lasse Vibe er ettertraktet på overgangsmarkedet etter 29 mål på 36 kamper for IFK Göteborg forrige sesong. Spissen var sterkt delaktig til at Kjetil Wæhler og co. sikret annenplassen i Allsvenskan.

De siste dagene har ryktene gått om en overgang til den kinesiske ligaen og klubben Tianjin Teda. Det benekter imidlertid 27-åringen.

— Jeg er ikke interessert i å flytte til et lag på grensen til Nord-Korea, sier Vibe til fotbollskanalen.se.

- Kjempeslitsom situasjon

IFK Göteborg har også dementert opplysningene om en overgang til Tianjin.

— Hele situasjonen er kjempeslitsom. Jeg kan ikke kommentere nye klubber mer eller mindre hver dag. Det tærer på å kommentere alt som skrives. Tidligere ble det skrevet om deg hvis du presterte bra på banen, sier Vibe.

Han vil imidlertid ikke avvise en overgang til en mer fremmed fotballkultur.

— Man vet aldri hva som kan skje. I morgen kommer det kanskje et helt nytt bud. Men en liten klubb på grensen til Nord-Korea er ikke interessant for meg, slår han fast.

For ordens skyld; Tianjin ligger like sørøst for den kinesiske hovedstaden Beijing. Tianjin Teda ble nummer sju i den kinesiske superligaen forrige sesong og trenes av den nederlandske legenden Arie Haan.

Les også

  1. Wæhler: - Jeg kommer til Vålerenga for å vinne noe

Les mer om

  1. Internasjonal fotball
  2. IFK Göteborg