Real Madrid kritiseres etter 10-2-seieren: - De brøt uskreven regel

Motstanderlagets trener forteller at spillere gråt i garderoben.

Gareth Bale scoret fire mål mot Rayo Vallecano.
  • 100% Sport

Real Madrid brøt en uskreven regel da de nedsablet Rayo Vallecano med 10-2 i helgen, mener fotballekspert Guillem Balague.

De helhvite fra den spanske hovedstaden lå under 1-2, men to røde kort hos motstanderen gjorde at det ble en svært overkommelig oppgave for Cristiano Ronaldo og hans lagkamerater.

Les også

Ødegaard topper nordmenns Google-søk i år

Guillem Balague er fotballekspert hos Sky Sports.

Sky Sports-ekspert Balague mener på sin side at de brøt en uskreven regel ved å gi alt til tross for at motstanderen hadde to utviste spillere.— De (Real Madrid) bestemte seg for å gå for så mange mål som mulig til tross for at det finnes en uskreven regel som sier at hvis man spiller mer enn én time mot ni menn, så kjører man ikke over motstanderen, skriver han.

Han viser blant annet til EM-finalen i 2012 da Spania ledet 4-0 over Italia og målvakt Iker Casillas ba dommeren droppe overtid.

Les også

Forlaget bak Ødegaard-boken stoler på dansk skandalejournalist: - Vi har hans ord

Rayo-trener Paco sa i kjølvannet av kampen at det var ydmykende, at spillerne gråt og at det var dårlig reklame for spansk fotball.

— Han snakker delvis om dommerne, men jeg tror også han prater om hvordan Real Madrid-spillerne gjennomførte kampen, skriver han.

Gareth Bale sørget for fire nettkjenninger. Karim Benzema (3), Cristiano Ronaldo (2) og Danilo scoret de øvrige.

(©NTB)

Aftenpodden Sport julespesial: Dette er årets bajas og årets ufyselige utøver