Fotball

Flere fotballfester for barn og unge avlyst

Stadig flere stormønstringer i idretten gir opp å gjennomføre arrangementene i 2020. Rival Cup, Romsdalscupen og Hydro Cup er blant fotballturneringene som er avlyst.

Hydro Cup er blant turneringene som ble endelig avlyst denne uka. Her jubler Træff for seier på Sunndalsøra for to år siden. Foto: Trond Hustad

 • Trond Hustad
  Rbnett

Over 200 lag var påmeldt til Hydro Cup som opprinnelig skulle arrangeres i juni. På grunn av koronasituasjonen ble turneringa flyttet til helga 11.-13. september. Denne uka måtte Sunndal IL Fotball ta avgjørelsen om å avlyse cupen.

«Kjære fotballvenner, det er med tungt hjerte vi dessverre ser oss nødt til å avlyse årets cup. Vi hadde i det lengste et håp om at vi kunne avvikle cupen i en eller annen form, men grunnet smitteutvikling og innskjerpede retningslinjer ser vi ingen annen utvei enn å avlyse. Vi takker alle lag for tålmodigheten den siste tiden, og ønsker dere alle velkommen tilbake til Hydro cup 2021 som arrangeres 4.-6. juni 2021», skriver arrangøren på sin Facebook-side.

Les også

Slik blir håndballsesongen: Kun de beste deltar i NM og ungdomsserier blir utsatt

Rival Cup avlyst

Torsdag ble det bekreftet at også årets Rival Cup blir avlyst.

«Den siste utviklingen av Covid–19 situasjonen gjør at vi dessverre ser oss nødt til å avlyse årets Rival cup. Vi tar vår del av samfunnsansvaret og setter helsen til våre deltakere og frivillige i første prioritet. Vi vil takke alle påmeldte lag for interessen for cupen, og ønsker dere alle velkommen tilbake til Rival cup i 2021», heter det i en melding fra Sportsklubben Rival.

Les også

Idrettslegen mener idretten står foran «formidable utfordringer». Nå gir han råd i omfattende koronaprosjekt

Romsdalscupen avlyst

Romsdalscupen ble først utsatt fra juni til 21.-23. august. Onsdag kom den endelige beskjeden om at årets turnering utgår.

«Sånn som coronapandemien utvikler seg og sånn det ser ut i barne- og ungdomsfotball nå, så kan vi ikke arrangere Romsdalscup i noe format i år. Håper og tror at vi sees i 2021, skriver arrangøren.

Flere artikler

 1. FOTBALL
  Publisert:

  Denne tradisjonsrike fotballturneringen er avlyst: – Vi beklager

 2. SPORT
  Publisert:

  Syvfjellsturen avlyses for første gang

 3. NORGE
  Publisert:

  Tusenfryd-stevnet for tusenvis av korpsbarn avlyst

 4. SPORT
  Publisert:

  Oslo Maraton er avlyst

 5. SPORT
  Publisert:

  Nedtur for Oilers - storturnering avlyst

 6. FOTBALL
  Publisert:

  Bergen Fotballcup må avlyse: – Skudd for baugen