Fotball

Manchester United-supportere raser over danske billettpriser

Det reageres på billettprisen når Manchester United besøker Midtjylland.

Manchester United-supportere må virkelig punge ut for å se Europaliga-oppgjøret mot Midtjylland. Her er et illustrasjonsfoto fra kampen mot Swansea på Old Trafford.
  • Daniel Røed-Johansen
    Kommentator, Aftenposten

Manchester United røk ut av Champions League allerede i gruppespillet. Derfor må klubben ut i Europaligaen, og der møter de danske Midtjylland i sekstendelsfinalen.

8. februar spiller United borte mot Midtjylland. Klubbens supportere er imidlertid forarget over billettprisene den danske klubben krever, ifølge The Telegraph.

Les også

Louis van Gaal oppsummerer 2015: - Et godt år

— Forstår at de er sinte

Billettene til kampen koster 71 pund, eller 930 kroner. Da engelske Southampton møtte Midtjylland i kvalifiseringskamp til Europaligaen i august, kostet det 22 pund (288 kroner) å se kampen fra bortetribunen.

Midtjylland har forståelse for at United-fansen reagerer, men mener de har sitt på det tørre.

— Jeg kan forstå at det er dyrt for United-supportere å se kampen, og at de er sinte. Men det er slik det er. Manchester Uniteds inntekter er veldig mye høyere enn våre. Jeg mener at vi har satt en rettferdig pris, vi kunne enkelt ha solgt alle billettene om vi hadde tatt det dobbelte av prisen også, sier klubbens kommersielle direktør Jacob Jørgensen.

Hør den siste episoden av Aftenpodden Sport her:

Les også

  1. Britisk avis: United tok kontakt med Ancelotti - ville erstatte van Gaal

  2. Rooney avgjorde for Manchester United

Les mer om

  1. Internasjonal fotball
  2. Manchester United
  3. FC Midtjylland