Fotball

Vikingur-treneren: - Selnæs begynte å sutre med det samme

Lite imponert over pysete RBK-spillere

Sigfridur Clementsen mener Rosenborg-spillerne sutret mye i det første oppgjøret i Europa League-kvaliken mot hans lag, Vikingur.
  • Petter Rasmus
    Petter Rasmus

På Færøyene ble Rosenborg møtt av et fysisk lag som trykket til i duellene. Torsdag spilles returkampen. Og det er på spørsmål om Vikingur skal dele ut juling også på Lerkendal at karakteristikken av Selnæs kommer.

— Selnæs er sikkert en flink fyr, men han begynte å sutre med det samme. Det var noe galt med hodet hans - han var sur hele tiden, sier trener Sigfridur Clementsen.

Hadde uflaks

Clementsen avfeier at de spilte stygt hjemme på Toftir, og snakker heller om mangel på flaks mot RBK.

— Så du kampen? Hvem hadde størst og flest sjanser? RBK hadde ballen, mens vi hadde sjansene. Vi må ha flaks for å gå videre fra slike oppgjør, og det hadde vi ikke, sier han.

Mangelen på uttelling i den første kampen gjør at håpet om avansement er borte. Nå handler det om å «ikke tape 7-0».

— Alle tanker om å slå ut RBK er lagt bort. Hvis vi kan få det defensive til å fungere, og få et godt resultat er jeg fornøyd, sier treneren

Treningsleir i Trondheim

Vikingur var på plass i Trondheim allerede tirsdag, og trener tre økter på Lerkendal før kampen torsdag. Laget bruker oppholdet i byen som en «sosial treningsleir».

— Det er pause i ligaen hjemme, og vi har ikke trent siden kampen mot RBK. Nå bruker vi dette oppholdet som en forberedelse til resten av serien. Klubben er stiftet i 2007, men har til gode å vinne serien. Det er vårt store mål i år, sier Clementsen.

Les også

  1. Hou Sæter (17) får sin Europa-debut for Rosenborg

  2. Lædre Bjørdal tok styringen på første trening: - Kommer helt naturlig

  3. Bjørn Helge Riise på vei til Aalesund

Les mer om

  1. Europa League
  2. Rosenborg BK