Fotball

Se «Gudi» fremføre en egenkomponert sang for første gang

Midtbanespilleren planlegger låtslipp og ga publikum en smakebit på banketten.

svp://3001282?view=adressa
  • Adrian A. Aagesen

LERKENDAL: Det har lenge vært kjent at Gudmundur Thorarinsson har en ørliten kjærlighet til musikk. Midtbanespilleren har flere ganger dratt frem gitaren og sunget Rosenborg-sanger.

På banketten etter at pokalen endelig ble løftet, gikk islendingen velvillig opp på scenen og sang forskjellige låter.

PLUSS:

Les også

Rosenborgs hardkjør mot Mesterligaen starter 15. desember

24-åringen begynte rolig med Rosenborg-sanger. Så tok han turen over havet og fremførte en cover av Justin Biebers «Love Yourself» til rytmisk klapp fra salen.

Men så, etter litt forklaring til publikum, fremførte han en egenkomponert låt for aller første gang.

— Jeg har bare sunget denne foran familien min før. Dere er de første som får høre det som publikum, sa islendingen før han la til: Jeg planlegger å slippe denne låten før cupfinalen.

Se video av fremføringen over.

«With you» heter sangen. Det blir den første låten han gir ut, men avslører at han har flere prosjekter han jobber med.

— Jeg har foreløpig fire sanger jeg jobber med i studio. Denne kommer først, så de andre. Det kan hende det kommer på Spotify eller Youtube. Noe sånt i alle fall, sier Thorarinsson til adressa.no.

Flere musikalske spillere

Den norske Eliteserien har tidligere hatt fotballartister. Jan Gunnar Solli drev på som DJ ved siden av fotballen og har varmet opp for store artister som Calvin Harris og David Guetta, blant annet.

Også tidligere RBK-er, Morten Gamst Pedersen, har satt sitt lille spor i musikkverdenen. Sammen med Freddy dos Santos, Raymond Kvisvik, Kristoffer Hæstad og Øyvind Svenning, hadde de boybandet «The Players». De slapp låten «This is for real» hvor pengene gikk til et prosjekt av Røde Kors.

Les også

Slik forklarer Helland pokal-stuntet

Men hva gjør Thorarinsson mest nervøs? Å spille en egenkomponert låt for aller første gang foran publikum, eller å tre ut foran 20.000 på Lerkendal-matten.

— Hehe, godt spørsmål. Jeg er jo vant til å spille fotball. Det er noe jeg gjør hele tiden, så jeg var ganske nervøs før jeg skulle fremføre låten, fortsetter han.

Ønsker å spre glede

Målet hans med musikken er å spre glede. Han ønsker at folk kan kose seg med musikken hans i stuen, så får vi se hva fremtiden bringer for den musikalske fotballspilleren.

— Den ble tatt godt i mot. Jeg skal prøve meg frem og se hvordan det blir fremover. Foreløpig blir det ikke gitt ut noe album, men vi får se, sier han kryptisk om fremtidsplanene rundt musikkarieren sin.

svp://3001282?view=adressa

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt30189359253463
2Molde30186670403060
3Viking30176760471357
4Lillestrøm3014794940949
5Rosenborg30139858421648
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien