Her ser John Carew og prins William toppkamp sammen

Feiret viktig seier til John Carews tidligere klubb.

Prins William og John Carew var tirsdag kveld til stede på Villa Park for å overvære Aston Villas kamp mot Cardiff.

Aston Villa 1–0 Cardiff

Aston Villa og Cardiff møttes i Championship tirsdag kveld, et oppgjør mellom to lag som begge jakter opprykk til Premier League. Hjemmelaget trakk det lengste strået med 1–0-seier etter scoring av Jack Grealish, men det var ikke bare det som skjedde på gressmatten som fikk oppmerksomhet.

TV-kameraene fanget nemlig opp at prins William var til stede på tribunen – og kveldens æresgjest satt sammen med John Carew.

Carew, som for tiden er aktuell med NRK-serien «Heimebane», har fortsatt stor status i klubben etter å ha scoret 48 mål på 131 kamper mellom 2007 og 2011. Derfor tok det heller ikke lang tid fra han ble vist sammen med prins William til vitsene kom på sosiale medier.

– Kongelig besøk på Villa Park i kveld – John Carew er på stadion, skrev journalist Kieran Doody.

Les også

Kvinnelig trener i «Heimebane» slår knockout på Eliteserien

Stor supporter

Prins William har vært stor supporter av Aston Villa siden barndommen, da han valgte å heie på Birmingham-laget for å være annerledes enn vennene sine.

– Jeg ble interessert i fotball og så etter klubber. Alle jeg gikk på skole med støttet enten Manchester United eller Chelsea, og jeg ønsket ikke å følge strømmen. Jeg ville ha et lag midt på tabellen og som kunne gi meg flere berg-og-dal-baneøyeblikk, har han forklart ifølge Birmingham Mail.

Ifølge avisen skal prinsen allerede ha gjort sin fire år gamle sønn prins George til Villa-supporter. William venter sitt tredje barn sammen med hertuginne Kate Middleton senere denne måneden

Les også

Klopp etter 5–1 mot City: – Vi klarte det umulige

Prins William og John Carew jubler sammen for Aston Villa-scoring.

Lykkelig slutt

Og prinsen og Carew kunne til slutt slippe jubelen løs. Etter en jevn kamp fikk Aston Villa hull på byllen i det 84. minutt, da Jack Grealish scoret kampens eneste mål på hel volley fra kanten av feltet.

Dermed har Aston Villa fortsatt mulighet på opprykk til Premier League. Med fire kamper igjen ligger Villa på fjerdeplass, fem poeng bak Fulham på annenplassen som gir direkte opprykk.