Fotball

Real Madrids utrolige seiersrekke fikk en brå slutt

Valencia sørget for at seiersrekken stoppet på 22 kamper.

KAMP I KAMPEN: Cristiano Ronaldo og Nicolas Otamendi ble viktige for hvert sitt lag, som de ofte er. Otamendi kunne le sist og høyest søndag.
  • Roy Ellingsen

Valencia – Real Madrid 2-1

Real Madrid har vært et imponerende skue det meste av denne sesongen. Foran møtet med Valencia søndag hadde de vunnet 22 kamper på rad, i alle turneringer. Men de fleste gode opplevelser har en slutt, så også denne Real Madrid-vinteren.

– Jeg mener vi ikke fortjente å tape. Vi var bare uheldige med å score da vi hadde muligheter til å gjøre 2-0 og senere komme foran 2-1. Til slutt hadde vi også mange sjanser til å utligne til 2-2, sier manager Carlo Ancelotti ifølge NTB.

Det startet som det ofte gjør. Real Madrid scoret, og som så ofte var det Cristiano Ronaldo som gjorde det. Straffesparket var vel ikke soleklart, men da ballen lå på 11-meteren, var det i hvert fall ingen tvil. Cristiano Ronaldo scoret sitt tiende straffesparkmål for sesongen.

Stanget inn ledermålet

Etter pause skulle det imidlertid snu fullstendig. Skal du slå Real Madrid, må du ha litt flaks, uansett hvor god du er. Om Valencia var uheldige på 0-1, fikk de det i hvert fall tilbake på 1-1. Antonio Barragan skjøt, ballen skrenset i Pepe og satte keeper Iker Casillas fullstendig ut av spill.

Ved nesten halvspilt omgang fikk Valencia corner fra høyre. Daniel Parejo slo presist inn, Nicolas Otamendi svevde minst et hode høyere enn alle andre og headingen var så hard og presis, at bare en feilplassert målvakt kunne ha reddet.

De siste 20 minuttene tok bortelaget over mer og mer. De hadde både sjanser og flipperspill foran Diego Alves i Valencia-målet, men verken Marcelo, Isco, Cristiano Roaldo eller Jese klarte å omsette hele eller halve sjanser i mål.

Real Madrid leder fremdeles serien i Spania, men nå kun ett poeng foran Barcelona og Atletico Madrid. Byrival Atleti har én kamp mer spilt enn Barcelona og Real Madrid.

Les også

  1. Stortalentet vraket Norge: - Ble ikke satset på

  2. Her blir Chelsea-floppen Torres hyllet av 45.000 fans

Les mer om

  1. Spansk fotball
  2. Liga BBVA
  3. Valencia CF