Fotball

Godset-treneren: - Vi skal ikke endre noe

David Nielsen synes laget spiller bra nok, tross tap i Molde.

Strømsgodsets trener David Nielsen i eliteseriekampen mellom Molde og Strømsgodset på Aker Stadion.
  • Ørjan Handal Dimmestøl

MOLDE — STRØMSGODSET 3-1

AKER STADION (rbnett.no): Etter bare fem poeng på like mange kamper har Strømsgodset hatt en skuffende start. David Nielsen synes laget spiller bra nok og vil ikke gjøre noen endringer.

Strømsgodset startet best og den gamle veteranen Peter Kovacs sendte Godset i føringen. Molde brukte tid på å komme med i kampen, men gikk til pause med en 2-1 ledelse.

Peter Kovacs ga Strømsgodset en tidlig ledelse.

– Kampen gikk bra. Vi presser Molde og får et mål annullert. Vi fortsetter å skape muligheter, men det er jevnspilt. Når målet kommer rett før pause blir det tungt. Vi må ut og jage Molde, og skal du jage Molde så har du et problem, sier han.

Bryr seg ikke om Kamara

At nettopp Ola Kamara skulle score for Molde i dag, var nok ekstra bittert for Strømsgodsets supportere. Den tidligere Godset-toppscoreren står nå med 5 mål på like mange kamper. Nilsen synes derimot ikke det var surt at han scoret.

SCORET MOT GAMLEKLUBBEN: Ola Kamara har nettopp satt inn 1-1.

– Kamara er en god spiss, men det spiller ingen rolle hvem som scorer. Det er ti spillere på Molde som kan score mål. Vi bryr oss ikke om de spillere vi ikke har. Han spiller for Molde og Molde er et godt lag.

Tøft program

Godset har hatt en tung start med vanskelig motstand. Nilsen summerer opp sesongstarten, og mener de kan stå med få poeng etter de første rundene.

– Vi har hatt vanvittig tøft program. Vi starter tøft. Vi kan stå med lite poeng etter de første rundene. Vi skaper en fotballkamp med Molde som er på høyt nivå. Det gjorde vi også mot Rosenborg. Det er betryggende. Vi spiller bra og skal ikke gjøre noen endringer.

Les også

  1. Slik ble Strømsgodset senket av Molde

  2. Elyounoussi-dobbel ble for mye for Godset

Eliteserien

SVUTMP
1Lillestrøm118302481627
2Molde1181222111125
3Viking126332213921
4Strømsgodset115241720-317
5Sarpsborg 081051422121016
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Molde FK
  3. Strømsgodset IF