Cardiff-fansen: - Feil av klubben å ansette Solskjær

Cardiff-supporterne lettet over at Ole Gunnar Solskjær er ferdig i klubben.

Cardiff-fansen mener det er bra at Ole Gunnar Solskjær er ferdig i klubben.
  • Kjetil Flygind

CARDIFF (aftenposten.no): I ettermiddag kom bekreftelsen på at Ole Gunnar Solskjærs managerkarriere i Cardiff er over.

Skal vi tro fansen Aftenposten møtte utenfor Cardiff City Stadium i den walisiske hovedstaden var det på høy tid.

— Det var feil av klubben å ansette ham. En middelmådig manager som hentet middelmådige spillere. Det kunne ikke gå, sier Joseph Jewitt.

Les også

Solskjær hevder han går frivillig

Kompisene nikker og er enige.2. januar ble Solskjær presentert som Vincent Tans redningsmann. Oppdraget var å redde Cardiff fra nedrykk, og samtidig lede klubben inn i fremtiden. Solskjør klarte ikke å levere på noen av dem. Laget rykket ned fra Premier League i vår, og i dag ga han stafettpinnen videre.

— Jeg vil takke Vincent for å ha gitt meg muligheten til å lede Cardiff City FC. Han har min fulle respekt og jeg ønsker ham alt godt i jakten på å gjøre denne fotballklubben suksessrik. Men våre uenigheter når det gjelder filosofi og tanker om hvordan klubben bør styres, gjorde at jeg bestemte meg for å tre til side og gi klubben anledning til å fortsette i den retningen Vincent ønsker, sier Solskjær i en pressemelding på Cardiffs nettsider.

Sluttpakke

Solskjær skal i går ha vært i London og forhandlet om sin egen sluttpakke i Cardiff. Den skal være verdt rundt 30 millioner kroner.

— Jeg visste ikke at han en gang var manager da de ansatte ham. Jeg visste ikke at han hadde trent et lag i Norge. Det er for meg åpenbart at han mangler erfaring. Ikke som spiller, men som trener. Vi trenger en med erfaring fra Premier League, som kan ta oss tilbake til Premier League. En som vet hva dette handler om, sier Joseph Jewitt.

Les også: Tjærnås: Solskjær kan være felt av sine egne.

— Det han har gjort her, egentlig helt siden han kom, har vært skuffende. Han har hentet middelmådige spillere, og da får man også middelmådige resultater. Av de norske spillerne er det kun Mats Møller Dæhi som har levert, de to andre har ikke overbevist oss supportere, sier en av Josephs kompiser. Men han vil være anonym. Han jobber i Cardiff.

Les også

Solskjærs erstatter kan være på plass før helgen

— Men når du taper to hjemmekamper på rad. Og i den ene av dem leder 2-0. Da fortjener man ikke noe bedre enn sparken, sier Joseph.Guttene ler.

- Hvordan har denne nedturen her påvirket stemningen rundt klubben?

— Det er mye dårligere stemning på kampene, selv om vi har klart å støtte laget bra. Men det er færre på kampene, og man merker at folk er lei. Vi ligger på 17. plass på tabellen, men vi burde vært blant topp seks. Vinvent Tan har sagt at det er opprykk som gjelder, men det virker ikke sånn nå, sier kameratene.

— Det er greit at han går. Resultatene har enkelt og greit ikke vært gode nok.