Fotball

Dårlige nyheter for Liverpool-fansen: - Kan være ute til over nyttår

Philippe Coutinho skal til undersøkelser mandag.

Coutinho måtte bæres av på båre.
  • Steffen Stenersen

Hjemmefansen på Anfield satte nok kaffen i halsen da de så hvem som lå og vred seg i smerte etter halvtimen spilt mot Sunderland lørdag.

Philippe Coutinho har vært strålende for Liverpool denne sesongen, men måtte bæres ut på båre på stillingen 0-0. Nå frykter Liverpool og Jürgen Klopp at den brasilianske stjernen kan være ute i lang tid. Vanligvis velinformerte Liverpool Echo melder at Liverpool frykter at Coutinho kan være ute til over nyttår, og dermed mister blant annet det viktige juleprogrammet i Premier League.

Les også

  1. Liverpool-stjernens skade bekymrer: - Det er dårlige nyheter

  2. Seerstorm mot TV 2 etter at skjermene gikk i svart

Her er øyeblikket da Philippe Coutinho pådro seg skaden, som kan sette ham ute av spill en måneds tid.

Ifølge avisen skal Coutinho til undersøkelser mandag, og det er fortsatt tidlig å si. Trolig vil ikke bildene av skaden vise et brudd, men klubben frykter at det skal være en skade på et leddbånd. Dette melder Echo, samt flere britiske journalister tett på den tradisjonelle klubben. – Vi må vente og se hva nærmere undersøkelser viser. Det vi vet for øyeblikket, er at det er noe med ankelen, sa Jürgen Klopp etter kampslutt lørdag kveld.

— Liverpool har vært veldig avhengig av den lille magikeren. Det vil være et stort tap for Liverpool, sier Brede Hangeland i TV 2-studio.

Liverpool vant kampen mot Sunderland 2-0, etter at Coutinhos innbytter Divock Origi fikk hull på byllen kvarteret før slutt. Dermed er Klopps menn poenget bak Chelsea som topper ligatabellen etter 13 spilte kamper.

Les mer om

  1. Engelsk fotball