Sæternes og Knarvik er ferdige i Viking

<br></br><br></br><p>Viking annullerer kontraktene til både Bengt Sæternes (37) og Tommy Knarvik (32).</p>

knarvik
  • Jan-erik Larsen

Stavanger (aftenbladet.no): Som Aftenbladet skrev sist uke er Viking og Tommy Knarvik enige om at treårsavtalen annulleres etter bare én sesong, mens Sæternes og Viking skilles ett år før kontrakten til egersunderen går ut.

Les også:

— Vi har hatt en dialog med begge to siden spillerne gikk på ferie tidlig i desember, og er nå kommet til felles enighet om at kontraktene annulleres, sier Viking-trener Åge Hareide til aftenbladet.no.

- Tok valget selv

— Jeg er ikke på noen måte bitter. Jeg hadde muligheten til å fortsette, så dette er et valg jeg har tat selv, sier Sæternes til Aftenbladet.

Han vet ennå ikke om han vil fortsette karrieren i en annen klubb.

— Jeg må ha noen dager til å tenke meg om og holder foreløpig alle muligheter åpne. Rent fysisk føler jeg fortsatt jeg kan prestere i minst én sesong til på toppnnivå, sier han.

Det betyr at Viking nå har kvittet seg med seks spillere siden sesongslutt. Det er keeper Aslak Falch (Sandnes Ulf), midtbanespillerne Tomasz Sokolowski (Brann), Birkir Bjarnason (klubbløs), Tommy Knarvik (klubbløs) og angrepsspillerne Andreas Ulland Andersen (Sandnes Ulf) og Bengt Sæternes (klubbløs). Inn har kommet Henri Anier fra Flora Tallin, mens Eirik Schulze og Jon Helge Tveita kom inn i troppen sist høst, fra henholdsvis Mandalskameratene og Stavanger IF.

Vikingbloggen:

Unge spillere

- Vi skal forsterke troppen med to nye angrepsspillere og en sentral midtbanespiller. Det arbeidet er godt i gang, og vi håper å ha troppen klar før vi reiser til La Manga i februar, sier Hareide.

Han avviser at midtbanespilleren Stefan Gislason er aktuell.

- Nei, han er overhodet ikke aktuell. Vi skal ha inn unge og sultne spillere, presiserer Hareide.

Bengt Sæternes spilte 21 seriekamper og scoret fire mål for Viking i år.

Tommy Knarvik var i aksjon i 13 seriekamper for de mørkeblå.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk