Fotball

Vålerenga enig med Feyenoord om Singh

<br></br><br></br><p>Martin Andresen: — Får håpe vi slipper slike situasjoner igjen.</p>

FotballTippeligaenUllevål Stadion 24.06.12Vålerenga VIF - StabækMArtin Andresen instruerer Harmeet SinghFoto: Eirik Førde DIGITALSPORT

 • Bernhard Veland

Vålerengas Harmeet Singh er på utgående kontrakt og vil ikke signere ny med klubben, og mandag meldte TV 2 at den nederlandske klubben Feyenoord har lagt inn et bud på 3,5 millioner kroner for midtbanespilleren, og at Vålerenga svarer på budet i løpet av kvelden.

— Det er velvilje hos begge klubbene, så får vi se hva som er status i morgen, sier Singhs agent Jim Solbakken til TV 2. Nå bekrefter Vålerenga på sine egne hjemmesider at de er enige med Feyenoord om en overgangssum for 21-åringen.

Singh drar til Nederland i morgen for å gjennomføre en medisinsk sjekk, og for å forhandle frem sin personlige kontrakt.

- Ugunstig situasjon

VIF-trener Martin Andresen har ikke lagt skjul på at han har mislikt situasjonen og støyen rundt Singh.

— Det lå i kortene at han ville forsvinne i sommer eller etter sesongen. Det har blitt en litt ugunstig situasjon for Vålerenga, men nå ønsker vi Harmeet lykke til videre og så får vi håpe at vi slipper å komme opp i sånne situasjoner for mange ganger, med gutter som vi har dyrket fram, sier treneren i et intervju med VIF-tv.

— Vi er vil utvikle spillere som er opptatt av fellesskapet og at vi sammen skal vinne. Det er ingen som er gode alene. Det har vært et litt kinkig siste år for Harmeet, dessverre, men vi ønsker ham lykke til videre i karrieren, fortsetter treneren.

- Ulike holdninger

Trener Martin Andresen ville tidligere mandag kveld ikke si noe om Feyenoord-kontakten, men antyder at Singh ikke har hatt fokus på Vålerenga. Han var ikke med i troppen mot Aalesund.

- Hvorfor var ikke Singh med i troppen i dag?

— Vi tar ut den troppen vi mener er best rustet til å ta tre poeng. Så må det vurderes om spillerne har riktig fokus, om de spiller for seg selv eller ønsker å gjøre lagkameratene gode, sier han.

- Betyr det at Singh ikke har nok fokus på Vålerenga for å spille?

- Nå listet jeg opp mulige grunner i en slik situasjon, så får du tolke det som du vil , sier Andresen.

Videre innrømmer han at ikke alle har dratt i samme retning i VIF.

— Det er mange mennesker i en tropp, med ulike holdninger. De prøver vi å påvirke, men ikke alle får ønsket utvikling, sier han.

 1. Les også

  Rekdal: - VIF er et vepsebol

Les mer om

 1. Eliteserien

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Singhs agent: - Det ser bra ut

 2. FOTBALL

  Harmeet Singh: - De har trua på meg

 3. FOTBALL

  Singh: - Jeg sto opp midt på natten for å trene

 4. FOTBALL

  - En god investering

 5. FOTBALL

  Singh ba agenten stoppe Molde-overgangen

 6. FOTBALL

  Bare to Vålerenga-spillere støttet Martin Andresen