Solskjær om opphetet ordveksling: – Handler ikke om å være snille gutter

Harry Maguire kom med saftige meldinger i retning Fred på overtid av 0–0-kampen mot Leeds. Manager Ole Gunnar Solskjær mener det viser hvor mye de krever av hverandre.

SA IFRA: Fred (til venstre) fikk klar beskjed av Maguire mot Leeds. Her er duoen sammen med Paul Pogba og Scott McTominay i derbyet mot Manchester City like før jul.

Det var mulig å høre at United-kaptein Maguire ropte «jævla idiot» i retning den brasilianske midtbanespilleren på overtid av den tafatte 0–0-kampen mot Leeds søndag ettermiddag.

– Vi har en gruppe som krever mye av hverandre. Standarden er høy, både på trening og i kamp, sier Solskjær på spørsmål om munnhuggeriet, melder Manchester Evening News.

I selve kampen slapp venstreback Luke Shaw med skrekken:

Ordvekslingen mellom Maguire og Fred fikk mest oppmerksomhet i ettertid.

– Det handler ikke bare om å være snille gutter og smiske med hverandre. Vi krever maksimal innsats. Jeg var veldig stolt av hvordan vi presterte i andre omgang, hvor sterke vi var med ballen, gjenvinningen og hvordan vi holdt dem unna, sier Solskjær om selve kampen.

Selv om det ikke ble seier, holder de røde fra Manchester stø kurs mot Champions League-plass. Derimot er gullhåpet nærmest forsvunnet når fem kamper gjenstår, og det er ti poeng opp til nabo Manchester City på toppen. Nå tenker Solskjær & co. semifinale mot Roma i Europa League på torsdag.

Heller ikke Mourinho kan anklages for å være snill gutt:

Det har også skjedd ting i kulissene for herr Solskjær i uken som gikk. United-direktør Ed Woodward trakk seg fra sin stilling etter kontroversene i kjølvannet fra Super League-annonseringen forrige uke.

Nå kan de i stedet fokusere på det som kommer.

– Vi har to semifinaler foran oss - og med Liverpool innimellom, sa Ole Gunnar Solskjær til BBC etter søndagens kamp.

Premier League

SVUTMP
1Manchester City66001631318
2Liverpool65101551016
3Brighton65011881015
4Tottenham Hotspur6420157814
5Arsenal6420116514
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk