Fotball

Brutter'n: - Finnes ikke redd for å bruke dem

Med høstslageren Reginiussen/Eyjolfsson ute med skade tvinges «Brutter’n» til omrokkeringer i generalprøven.

- Jeg finnes ikke redd for å spille med Stefan og Per Verner som midtstoppere. Begge har vært veldig gode i vinter, så det er ikke noen katastrofe for oss, sier Kåre Ingebrigtsen.
  • Christian Skare Stendal

For en måneds tid siden brakk Holmar Örn Eyjolfsson tåen, og på lørdagens trening på Lerkendal måtte Tore Reginiussen gi seg under oppvarmingen på grunn av en strekk.

De to var Kåre Ingebrigtsens faste stopperpar mot slutten av fjorårssesongen, men nå må han vende seg til to andre for å få jobben gjort i midtforsvaret i dagens generalprøve mot Viking i Stavanger.

Per Verner Rønning og Stefan Strandberg.

— Det er ikke mulig for Tore å spille, så det er ikke noe å tenke på. Det er aldri gunstig å ha spillere skadet, men det er en del av fotballen og vi må leve med det, sier Ingebrigtsen.

Og gjør det klinkende klart:

— Jeg finnes ikke redd for å spille med Stefan og Per Verner som midtstoppere. Begge har vært veldig gode i vinter, så det er ikke noen katastrofe for oss.

Strandberg er på vei tilbake etter knetrøbbel, men må fortsatt ta hensyn til kneet.

— Det blir litt verre etter belastning, men forhåpentligvis klarer vi å holde det under kontroll, sier Strandberg til adressa.no.

Mens det var dårlige nyheter for Reginiussen på lørdagens trening, var dagen positiv for Eyjolfsson. Han gjennomførte en løpetrening uten smerter, og kan rekke seriestarten mot Aalesund 6. april.

— Nå er Holmar forhåpentligvis tilbake i full trening i løpet av en uke, så da har vi dekning der, sier Ingebrigtsen.

Rosenborg stiller med følgende lag mot Viking (4-3-3): André Hansen – Jonas Svensson, Per Verner Rønning, Stefan Strandberg, Mikael Dorsin – Mike Jensen, Ole Selnæs, Fredrik Midtsjø – Pål André Helland, Tomas Malec, Tobias Mikkelsen.

Benken: Alexander Lund Hansen, Jørgen Skjelvik, Morten Gamst Pedersen, Emil Nielsen og Riku Riski.

Vi følger kampen:

Les også

  1. Seriestarten i fare for RBK-kapteinen

  2. Nå er Skjelvik back igjen

Les mer om

  1. Forsesong
  2. Rosenborg BK