Salto, duskedamer og en spesiallaget kopp

Det er i morgen sesongen starter.

HAR TRUA: Viking-supporterne åpner hjemmebanesesongen i morgen når Tromsø kommer på besøk. Det ble tap borte mot Mjøndalen i kamp én.

Et nyopprykket lag på sin hjemmebane i serieåpningen? Vi visste hvordan det måtte gå. Men glem det! Sesongen starter i morgen klokken 18.00, hjemme mot Tromsø. LES MER: Alle innlegg fra Aftenposten Supporter

Meteorologene melder stålende sol og mange mål til de mørkeblå. Jeg og kompisen min Loke har kjøpt sesongkort i år igjen, og gleder oss til å se hva Viking har funnet på siden sist.

LES OGSÅ: Hva kan vi lære av Mjøndalen?

I fjor var det kule videoportretter av alle spillerne. Spesielt den med Thorsteinsson som tar saltokast fra en vulkan på Island i slow motion var kul!

Året før var det duskedamer. I år hører jeg rykter om at de har en spesiallaget kopp til brus som er så kul at du får TJUE KRONER i pant for den!

På banen har jeg egentlig bare et lite tynt ønske. Jeg vil se Zymer Bytyqi og Chikere spille samtidig. De to kan lage kaos i ethvert forsvar. Godstoget Chikere brøyter vei for en liten driblefant som danser seg forbi svimle nordlendinger.

Tore og Loke er på plass på Viking stadion når Tromsø kommer på besøk i morgen.

Foran mål står Berisha og sklir inn en ferdigskåra pasning med Tromsø-spillere strødd rundt seg. Ja, det kan bli bra!Jeg og Loke sitter høylytte på Felt F og knasker på hversin Giggen-pølse (han som står med vogna under VIP-en) for de som ønsker å kritisere styret, lagoppstilling, Davy Wathne eller de nye koppene.

Hva gleder du deg mest til?