Fotball

Sendte Ørn videre i cupen med mamma på sidelinjen

Det har vært en sesong med svært få mål for Ørn-spiss Lisa-Marie Karlseng Utland (23), men i sin 100. kamp og med mamma og pappa på sidelinjen kom den etterlengtede scoringen.

MAMMAKOS: Mamma Monica Karlseng var engasjert på sidelinjen, noe målscorer Karlseng Utland fikk høre underveis. Hun satt derimot veldig pris på å ha henne på besøk da kampen var over, og hun var blitt matchvinner.
JUBEL: Trondheims-Ørn kunne slippe jubelen løs etter å ha tatt seg til semifinale i cupen for tredje år på rad. Her feirer de med de 102 oppmøtte på Ranheim Arena.
SMÅNERVØS: Det ble en nervepirrende kamp for kaptein Guro Reiten (bildet) i sin 100. kamp. Her går hun mot hjørneflagget for å slå en corner i kampens sluttminutter.

Uteng Karlseng ble matchvinner da Trondheims-Ørn slo Sandviken 1-0 i kvartfinalen i cupen, på Ranheim arena. Det var en scoring som smakte ekstra godt for nordlendingen fra Mo i Rana, som hadde besøk fra hjemplassen.

— Jeg er veldig glad for å ha mamma og pappa på tribunen, selv om det er greit å ha de litt på avstand. Mamma er nemlig veldig engasjert, sier Karlseng Utland og smiler.

Les hele saken med abonnement