Forren har ikke hørt fra Cardiff

Vegard Forren har ikke snakket med Ole Gunnar Solskjær om overgang til Cardiff.

Tror han blir i Molde: Vegard Forren har ikke hørt fra Ole Gunnar Solskjær og tror ikke han går verken til Cardiff eller andre klubber før overgangsvinduet stenger mandag.
  • Trond Hustad

For tre uker siden hevdet Wales Online at Forren var aktuell for Cardiff. Fredag gjentok tv2.no at Molde-spilleren kan være på vei til engelsk fotball.

— Jeg har ikke hørt noe om Cardiff, og jeg har ikke snakket med Ole Gunnar (Solskjær), sier Forren til Romsdals Budstikke.

Vil være i Molde

Han går langt i å slå fast at han heller ikke har ønsket seg tilbud fra utlandet.

– Det går alltid rykter og spekulasjoner rundt spillerne i MFK. Det er mange som ser kampene våre, og det dukker stadig opp nye klubber. Men for min egen del har det egentlig aldri vært snakk om noen overgang i sommer. Sesongen har vært fantastisk, og jeg er med i en gjeng som er mer enn god nok til å ta gull i både serie og cup.

– Har det vært henvendelser fra andre klubber som du har vurdert?

– Det har aldri vært i nærheten av noe som helst i dette vinduet. Jeg har ikke hørt noe, og det får jeg hvis det blir noe konkret.

- Lite sannsynlig

Forren ble solgt til Southampton i januar 2013, men vendte hjem til Molde et halvt år seinere uten spilletid i Premier League.

– Utelukker du at det kan skje noe før overgangsvinduet stenger mandag?

– Det er fortsatt noen dager igjen, og ting kan skje fort i fotball. Det finnes selvfølgelig noen muligheter du ikke kan takke nei til. Men det er veldig lite sannsynlig at det blir noe nå, sier Forren.

– Hvorfor vil du helst fortsette i Molde nå?

– Det har skjedd lite i sommer. Det er jeg glad for, og det er sikkert MFK glad for. Jeg har fortsatt ambisjoner, men trivselen i Molde er såpass stor at utlandet er det siste jeg tenker på nå. Jeg vil ta to gull med Molde i høst.

Kapteinsdebut

Onsdagens privatlandskamp mot Emiratene ble et nytt høydepunkt i 26-åringens karriere. Da bar han kapteinsbindet for første gang.

– Det var spesielt det, altså. Ja, det var stort, erkjenner Forren.

Les også

Høgmo overrasket Forren: - Jeg så ikke helt den komme

Han satt og spiste på hotellet i Stavanger da landslagssjef Per-Mathias Høgmo satte seg ved bordet, tre timer før kampstart.– Han kom bort og ba om en signatur fra kapteinen på den norske lagoppstillinga. Det var veldig overraskende, sier Forren som ikke regner med at han blir kaptein på permanent basis.

– Det er mange rutinerte spillere som er aktuelle for å ta det ansvaret. Jeg er mest opptatt av at jeg har en plass i troppen, og er ganske bestemt på at jeg skal spille fast som venstre midtstopper framover. Jeg fikk gode tilbakemeldinger fra Høgmo.

– Tøff oppgave

Søndag møter Molde Brann i Bergen. Og Forren møter Marcus Pedersen, som også var aktuell for MFK.

– Jeg hadde en god prat med ham på landslagssamlinga nå. Han fikk beskjed om hva som venter. Det blir en tøff oppgave for meg, men vi er så gode nå at han skal få det vanskelig.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk