Pelé innlagt på sykehus i Paris

Fotballegenden skal ha høy feber.

Pelé skal ha blitt lagt inn på sykehus i Paris, etter møtet med PSG-stjernen Kylian Mbappé tirsdag kveld.

Brasils fotballikon Pelé (78) er lagt inn på et sykehus i Paris. Han ble fraktet dit med høy feber, men tilstanden er ikke livstruende.

Det melder franske RMC Sport.

Tirsdag møtte den brasilianske fotballegenden PSG-stjerne Kylian Mbappé i Paris. Duoen ble brakt sammen i Paris, for aller første gang, på et sponsoroppdrag i den franske hovedstaden.

Det var den sveitsiske klokkeprodusenten Hublot, som sponser Pelé og Mbappé, som samlet superduoen.

Det var tirsdag kveld, etter dette møtet, at Pelé skal ha blitt lagt inn på sykehuset.

Pelé blir av mange regnet som tidenes beste fotballspiller.

– Jeg møtte Kylian Mbappé og hans foreldre i går kveld på et Hublot-arrangement. Vi snakket om VM, flotte mål og klokker. Flott selskap, skrev brasilianeren på sin twitterkonto tidligere i dag:

Pelé blir av svært mange regnet som tidenes beste fotballspiller. Han vant VM tre ganger med Brasil i 1958, 1962 og 1970.

Da Mbappé scoret 4–1-målet mot Kroatia i VM-finalen i juli 2018, ble franskmannen den første tenåringen til å score i en VM-finale siden Pele scoret i finalen i 1958-VM.

Møtet mellom Pelé og Mbappé ble først planlagt til å skje høsten 2018, men ble da utsatt på grunn av Pelés tilstand. Den 78 år gamle brasilianerens helse har de siste årene blitt hemmet relativt regelmessig av smerter og sykdommer.

I 2016 var han ikke i stand til å tenne den olympiske fakkelen i OL i Rio. Under fjorårets VM-finale måtte han sitte i rullestol etter store hoftesmerter. Og i november 2014 var han i intensiv omsorg etter en alvorlig urinveisinfeksjon, skriver RMC.