Fotball

Guardiola har innført pizzaforbud og nekter overvektige spillere å trene med laget

Nytt regime i Manchester City etter at Pep Guardiola overtok som manager.

Pep Guardiola har innført strenge regler i Manchester City.

Manchester City befinner seg for tiden i Kina hvor Guardiola har sin første oppkjøring med laget. Kampen mot Manchester United ble avlyst på grunn av dårlige baneforhold, men torsdag spiller engelskmennene sin første treningskamp mot Borussia Dortmund.

I forkant av oppgjøret forteller Gaël Clichy at flere spillere er satt på individuelle treningsprogram for å komme i form og derfor ikke trener sammen med resten av laget.

— Både på og utenfor banen teller hver eneste detalj, sier Clichy, ifølge The Guardian.

— Hvis du veier for mye, får du ikke trene med laget. Du hører ofte om sånne ting, men for meg er det første gangen en manager faktisk har gjort det. Så det er noen spillere som ikke trener med laget ennå.

Les også

  1. Avis: - Zlatan kan tvinge Rooney bort fra United

  2. Premier League vurderer vinterpause

Guardiola og har også tatt kontroll over spillernes diett.

— Han har kuttet ut juice og pizza. Tung mat er ikke tillatt. Mange tenker nok at det er normalt og at det er sånn det burde være, men i virkeligheten er et ikke alltid sånn. Jeg vet det, for jeg har spilt fotball lenge. Det er veldig forfriskende og veldig spennende, sier Clichy som skryter av den spanske managerprofilen.

— Han er den ideelle manager for enhver spiller. Keeperen må bli bedre føttene, midtstopperne blir bedre og bedre, backene er viktig og han sa han ville spilt med elleve midtbanespillere hvis han kunne, så for en midtbanespiller er jo det fantastisk. Spissene kommer til å score mange mål, for vi kommer til å skape mange sjanser. (©NTB)

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Manchester City