Hevder lege vil bruke Zlatan til forskning: – Har aldri sett noe lignende

Svenskens fysikk skal ha forundret spesialist.

Fotballfremtiden til Zlatan Ibrahimovic er usikker etter at svensken pådro seg en kneskade for drøyt to uker siden. Spissen landet forkjært i Europaliga-møtet med belgiske Anderlecht, og undersøkelser viste at skaden var omfattende.

Men svensken slutter ikke å imponere selv om han ikke får spilt fotball. Under operasjonen i USA nylig skal nemlig svenskens fysikk ha forundret legene. Det hevder hvert fall svenskens agent, Mino Raiola.

– Kneet hans er så sterkt at legene sa de aldri hadde sett noe lignende. Han har et kne som det er nesten umulig for en fotballspiller med 20 års karrière å ha. Det var helt rent. Det var ingen skader i det, sier Raiola til den svenske avisen Expressen.

Operasjonen ble gjennomført av DR Freddie Fu, på Universitetssykehuset i Pittsburgh. Og han ser seg ikke ferdig med svensken.

Les også

Zlatans eget løfte i natt: – Jeg legger ikke opp

– Zlatan er så sterk at legen vil ha ham tilbake etter karrièren for å forske på ham, sier Raiola.

Det er ventet at Ibrahimovic vil være ute i lang tid. Inneværende sesong er uten tvil over, og 35-åringen vil gå glipp av store deler av neste. Svensken har likevel vært tydelig på at dette ikke er slutten på en fantastisk karrière.

– En ting er sikkert, jeg bestemmer når det er på tide å slutte og ingen annen. Det er ikke noe alternativ å gi opp. Vi ses snart, meldte han på bildetjenesten Instagram.